Harta Brasov

Orasul Brasov este situat in Transilvania, avand urmatoarele coordonatele GPS: 45.650 latitudine, 25.615 longitudine cu principalele cai de acces vizibile pe harta rutiera: DN1 Bucuresti - Brasov. Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Brasov, are o suprafata de 267.3 kmp si o populatie de aproximativ 275,514 de locuitori. Este un oras deschis turistilor, plin de viata, cu un centru istoric animat si multe surprize pe care le poate oferi: targuri, concerte, etc...

Topul obiectivelor turistice din oras, judet va sunt prezentate mai jos, acestea regasindu-se inclusiv pe Harta Brasov turistica cu accent pe principalele cai de acces, distanta rutiera, timpul si pretul calatoriei.

Principalele orase din judet sunt: Brasov, Fagaras, Sacele, Zarnesti, Codlea, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav, Predeal care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica, primirea calda si ospitaliera a gazdelor, specialitatile locale si nu in ultimul rand povestile despre contele Dracula. Verifica inainte de a pleca la drum distanta rutiera din Brasov pana la destinatie completand formularul din pagina: harta Brasov cu locatia curenta si locul pe care doresti sa il vizitezi.

Obiective turistice prezente pe Harta Brasov

  • Varful Tampa - urci cei 960 de metri inaltime pe jos sau cu telegondola. Ajungi chiar langa literele BRASOV vizibile din Piata Sfatului.
  • Biserica Neagra - este cel mai mare lacas de cult in stil gotic din Sud-Estul Europei. A ars partial in 1689, de aici provenindu-i numele.
  • Canionul 7 scari - 7 trepte care devin cascade atunci cand volumele de apa cresc. Un excelent traseu care nu necesita echipament special pentru a-l vizita.
  • Rezervatia de ursi de la Zarnesti - aici, protejarea animalelor primeaza. Pot fi admirate exemplare superbe de ursi salvati din chinuri.
  • Strada Sforii - este a 3-a cea mai ingusta strada din Europa. In trecut, era considerata un coridor si era folosita de pompieri.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Brasov catre principalele orase din Romania
Bucuresti 185 km
Arad 447 km
Cluj 274 km
Constanta 399 km
Iasi 306 km
Oradea 421 km
Sibiu 145 km
Sighisoara 117 km
Timisoara 413 km
Suceava 321 km
Harta Brasov