Harta Constanta

Orasul Constanta este situat in Dobrogea, avand urmatoarele coordonatele GPS: 44.174 latitudine, 28.634 longitudine cu principalele cai de acces vizibile pe harta rutiera: DN 2 Bucuresti - Urziceni, DN 3 Constanta - Lehliu Gara. Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Constanta, are o suprafata de 124.9 kmp si o populatie de aproximativ 297,503 de locuitori. Este un oras deschis turistilor, plin de viata, cu un centru istoric animat si multe surprize pe care le poate oferi: targuri, concerte, etc...

Topul obiectivelor turistice din oras, judet va sunt prezentate mai jos, acestea regasindu-se inclusiv pe Harta Constanta turistica cu accent pe principalele cai de acces, distanta rutiera, timpul si pretul calatoriei.

Principalele orase din judet sunt: Cernavoda, Mangalia, Medgidia, Costinesti, Navodari care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica, primirea calda si ospitaliera a gazdelor, specialitatile locale si nu in ultimul rand povestile despre contele Dracula. Verifica inainte de a pleca la drum distanta rutiera din Constanta pana la destinatie completand formularul din pagina: harta Constanta cu locatia curenta si locul pe care doresti sa il vizitezi.

Obiective turistice prezente pe Harta Constanta

  • Delfinariul - locul perfect mai ales pentru copii, unde poti face cunostinta cu 3 delfini prietenosi si jucausi.
  • Farul Genovez - nu, nu este construit de genovezi. Unicitatea lui sta in forma octogonala pe care o are.
  • Gravity Park - pentru iubitorii de adrenalina: este cel mai mare parc de sporturi extreme din tara. Poti practica parkour, dar si sa te plimbi cu skateboardul.
  • Stradela Vantului - limitata de cladiri istorice, este cea mai ingusta strada din oras. In trecut, separa, simbolic, grecii de armeni.
  • Muzeul Portului - locul preferat de Regina Elisabeta pentru a fi aproape de mare.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Constanta catre principalele orase din Romania
Bucuresti 225 km
Arad 822 km
Brasov 383 km
Cluj 656 km
Iasi 414 km
Oradea 807 km
Sibiu 520 km
Sighisoara 517 km
Timisoara 788 km
Harta Constanta