Harta Alba Iulia

Harta Alba Iulia strazi este o aplicatie dedicata orasului Alba Iulia din zona Transilvania, care are ca utilitate gasirea oricarei adrese, strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes. Motorul de cautare pentru coordonatele GPS: 46.068 latitudine, 23.57 longitudine este extrem de rapid si are ca functie principala, modulul de autocompletare in care dupa scrierea primelor 4 caractere se va desfasura o lista de locatii care va pot interesa din zona Transilvania.

Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Alba, are o suprafata de 6242 kmp si o populatie de aproximativ 342.376 de locuitori. Orasele principale din judetul Alba sunt: Sebes, Aiud, Cugir, Blaj, Ocna Mures, Zlatna, Campeni, Teius, Abrud si Baia de Aries care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Aplicatia Harta Alba Iulia online se doreste a fi ghidul tau de calatorie oriunde in Alba Iulia din Romania, ba chiar mai mult pagina de distante rutiere va sta la dispozitie pentru a calcula distanta intre doua adrese, orase, localitati returnand timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o adresa necunoscuta.

Astfel, in urmatorul concediu puteti vizualiza principalele obiective turistice din oras pe harta rutiera sau le puteti citi in rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Alba Iulia", caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Obiective turistice prezente pe Harta Alba Iulia

  • Cetatea Alba Carolina este cea mai impresionanta cetate din sud-estul Europei, avand forma de stea cu sapte bastioane.
  • Catedrala Reintregirii Neamului este locul unde Regina Maria si Rgele Ferdinand I au fost incoronati ca regi ai Romaniei Mari, in anul 1922.
  • Biblioteca Batthyaneum este o adevarata comoara de carti rare, aici existand aproape 50 000 de carti. Functioneaza si ca observator astronomic.
  • Catedrala Romano-Catolica adaposteste mormantul lui Iancu de Hunedoara si al fiului acestuia si este una dintre cele mai inalte cladiri din oras.
  • Palatul Principilor este in apropiere de Catedrala Romano-Catolica si a servit ca resedinta a lui Mihai Viteazul.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Alba Iulia catre principalele orase din Romania
Distanta Alba Iulia - Bucuresti 352 km
Arad 223 km
Brasov 218 km
Iasi 416 km
Constanta 586 km
Sighisoara 117 km
Sibiu 74 km
Timisoara 219 km
Suceava 372 km
Harta Alba Iulia