Harta Timisoara

Cautati harta Timisoara pentru a pleca in calatorie catre acest oras sau doriti sa gasiti o locatie anume? Gasiti orice adresa din oras sau din imprejurimi pe harta Timisoara sau calculati itinerariul spre si din oras cu ajutorul formularului din aplicatie. Descoperiti toate atractiile turistice si restaurantele, cu ajutorul aplicatiei noastre, ghidul vostru de calatorie. Utilizand acest tool va puteti crea singuri un plan de drum, urmand pe harta interactiva toate punctele pe care doriti sa le vizitati. Aplicatia este gratuita si poate fi utilizata de pe orice device, in orice moment oriunde va aflati, folosind o conexiune la internet.

La drum in masina cu Harta Timisoara

V-ati gandit sa vizitati orasul Timisoara si doriti sa plecati la drum cu autoturismul? Fie ca sunteti din Romania ori ca veniti din strainatate, o calatorie cu masina este foarte comoda si facila, mai ales atunci cand utilizati aplicatia Harta Timisoara. Parte a proiectului Harta Romaniei, aceasta ramura va propune informatii utile despre drum, timp dar si consum. Completati cele doua campuri din formular, punctul de Plecare si cel de Sosire, urmand ca la un simplu click pe butonul Calculeaza sa primiti informatii despre distanta rutiera de parcurs in kilometri, timpul optim, dar si consumul aproximativ de combustibil, in functie de autoturismul cu care circulati. In plus, pe harta Timisoara va este afisat in mod interactiv intregul traseu cu o dunga albastra.

Cei care nu detin o masina personala si doresc sa inchirieze una vor avea nevoie de un set de documente standard si de un card de credit pentru depunere. Conducatorii auto trebuie sa respecte regulile de trafic locale, unele dintre ele pot fi diferite de cele obisnuite, exista limite de viteza pentru diferite tipuri de drumuri. Daca ati ajuns la destinatie, folosind harta Timisoara va va fi foarte usor sa va deplasati cu masina prin oras si sa ajungeti de la un obiectiv la altul.

Aplicatia Harta Timisoara pentru plimbari pietonale

Iubitorilor de calatorii si nu numai le este recomandat sa exploreze orasul pe jos, deoarece toate atractiile importante si locurile de divertisment se afla la cativa pasi unul de celalalt. Cei care vin pentru prima data in oras sunt indemanti sa utilizeze o harta. Astfel am creat aceatsa aplicatie Harta Timisoara, special pentru a va descurca cat mai bine pe stradutele orasului, sa ajungeti in toate locurile in care va doriti.

Timisoara este un loc fermecator, adesea poreclit "Mica Viena", care are influente austriece foarte importante in arhitectura, mancarea si cultura sa. Este un oras pietonal, impartit de parcuri care prezinta adevarate pietre arhitecturale. Centrul orasului este numai pentru pietoni. Cel mai bun moment pentru a il vizita este la amurg, atunci cand puteti savura o bautura calda pe timpul iernii sau ceva racoritor in serile de vara, in timp ce se ratacitiprintre luminile calde ale felinarelor. Porniti la drum impreuna cu Harta Timisoara, o aplicatie gratuita si foarte usor de utilizat, pentru a afla orice informatie doriti, distante rutiere, rute auto si obiective turistice din oras. Parteneri oficiali al acestei pagini sunt Harta Bucuresti strazi si harta dedicata celui de-al doilea oras ca marime din Romania, Harta Cluj.

Obiective turistice prezente pe Harta Timisoara

  • Palatul Baroc - impresioneaza prin arhitectura deosebita si prin suita de portrete ale nobililor banateni din secolele XVII-XIX.
  • Catedrala Mitropolitana - grandioasa catedrala a fost tinta a 6 bombe in timpul celui de al Doilea Razboi Mondial. A scapat ca prin miracol: doar una a explodat, dar fara sa produca pagube mari.
  • Castelul Huniade - a fost construit de Iancu de Hunedoara si este cladirea cea mai "batrana" din Timisoara, datand din secolul al XV-lea.
  • Bastionul Maria Theresia - este cel mai mare fragment de zid din vechea cetate a Timisoarei, aflandu-se chiar in centrul orasului.
  • Fabrica de Bere - in gradina acestei fabrici, Johann Strauss (fiul) a concertat pentru prima data in afara Vienei.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta Timisoara catre principalele orase din Romania
Distanta Timisoara - Bucuresti 547 km
Arad 56 km
Brasov 414 km
Constanta 782 km
Iasi 636 km
Sighisoara 360 km
Sibiu 270 km
Cluj Napoca 320 km
Harta Timisoara