Harta Ploiesti

Orasul Ploiesti este situat in Muntenia, avand urmatoarele coordonatele GPS: 44.936 latitudine, 26.030 longitudine cu principalele cai de acces vizibile pe harta rutiera: DN 1 (E 60), Bucuresti, Ploiesti, Brasov. Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Prahova, are o suprafata de 58.28 kmp si o populatie de aproximativ 224,406 de locuitori. Este un oras deschis turistilor, plin de viata, cu un centru istoric animat si multe surprize pe care le poate oferi: targuri, concerte, etc...

Topul obiectivelor turistice din oras, judet va sunt prezentate mai jos, acestea regasindu-se inclusiv pe Harta Ploiesti turistica cu accent pe principalele cai de acces, distanta rutiera, timpul si pretul calatoriei.

Principalele orase din judet sunt: Ploiesti, Campina, Baicoi, Breaza, Mizil, Comarnic, Valenii de Munte, Boldesti-Scaeni, Urlati, Sinaia, Busteni, Plopeni, Slanic si Azuga care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica, primirea calda si ospitaliera a gazdelor, specialitatile locale si nu in ultimul rand povestile despre contele Dracula. Verifica inainte de a pleca la drum distanta rutiera din Ploiesti pana la destinatie completand formularul din pagina: harta Ploiesti cu locatia curenta si locul pe care doresti sa il vizitezi.

Calculeaza distanta rutiera

Obiective turistice prezente pe Harta Ploiesti

Distanta rutiera Ploiesti catre principalele orase din Romania
Bucuresti 60 km
Arad 560 km
Cluj 375 km
Constanta 295 km
Iasi 350 km
Oradea 520 km
Sibiu 260 km
Sighisoara 230 km
Timisoara 530 km
Suceava 410 km
Harta Ploiesti