Harta Oradea

Orasul Oradea este situat in Crisana, avand urmatoarele coordonatele GPS: 47.056 latitudine, 21.935 longitudine cu principalele cai de acces vizibile pe harta rutiera: E79. Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Bihor, are o suprafata de 115.6 kmp si o populatie de aproximativ 201,547 de locuitori. Este un oras deschis turistilor, plin de viata, cu un centru istoric animat si multe surprize pe care le poate oferi: targuri, concerte, etc...

Topul obiectivelor turistice din oras, judet va sunt prezentate mai jos, acestea regasindu-se inclusiv pe Harta Oradea turistica cu accent pe principalele cai de acces, distanta rutiera, timpul si pretul calatoriei.

Principalele orase din judet sunt: Oradea, Salonta, Marghita, Sacueni, Beius, Valea lui Mihai, Alesd, Stei, Vascau, Nucet care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica, primirea calda si ospitaliera a gazdelor, specialitatile locale si nu in ultimul rand povestile despre contele Dracula. Verifica inainte de a pleca la drum distanta rutiera din Oradea pana la destinatie completand formularul din pagina: harta Oradea cu locatia curenta si locul pe care doresti sa il vizitezi.

Calculeaza distanta rutiera

Obiective turistice prezente pe Harta Oradea

Distanta rutiera Oradea si principalele orase din Romania
Bucuresti 400 km
Arad 120 km
Cluj 150 km
Constanta 780 km
Iasi 530 km
Sibiu 290 km
Sighisoara 110 km
Timisoara 305 km
Suceava 450 km
Harta Oradea