Harta Cluj

Cautati o harta Cluj Napoca? Aplicatia noastra va ofera toate strazile orasului Cluj oferindu-va posibilitatea calcularii itinerariul spre si din Cluj, gasiti toate atractiile turistice si restaurantele, cu ajutorul aplicatiei noastre. Este o aplicatie online ce calculeaza distantele de parcurs intre oricare oras din Romania sau din afara tarii si orasul Cluj.

Aplicatia gratuita Harta Cluj Napoca

Completati campurile din formular cu locatia voastra si destinatia pentru a afla ruta optimizata in functie de trafic, distanta Cluj, timpul optim in care puteti parcurge traseul, costul calatoriei, alternative de transport si sfaturi utile. Pentru a va ajuta sa va deplasati atat in orasul Cluj dar si in afara acestuia, am creat tool-ul Harta Cluj Napoca, ramura a aplicatiei principale, Harta Europei.

Acest tool va propune o harta Cluj, harta rutiera, si un formular simplu, cu cateva campuri de completat. Campul "Plecare" va indica punctul de incepere a traseului, calcularea distantei incepand de la locul de origine unde va aflati. Campul "Sosire", este punctul final al traseului, unde se calculeaza distanta, orasul de destinatie sau numele locului cautat. Apasand butonul Calculeaza veti afla imediat informatiile de care aveti nevoie pentru a pleca la drum. Harta Cluj va afiseaza distanta rutiera de parcurs, care va fi afisata in kilometri, si timpul optim pana la destinatie, fara a adauga insa si opririle pe traseu. Daca sunteti din Cluj si doriti sa plecati in afara tarii, sa faceti un circuit in Europa, cu ajutorul aplicatiei gratuite Harta Cluj va puteti stabili intreg traseul. Ba mai mult, daca introduceti consumul masinii personale, veti descoperii consumul aproximativ al intregii calatorii. Accesati aplicatia de pe orice device, utilizand doar o conexiune la Internet. Descoperiti pe harta online interactiva traseul auto de urmat, trasat cu culoarea albastra.

Genereaza propriul fluturas de salariu net - brut cu calculator salariu si citeste ultimele noutati din lumea financiara accesand zona de blog.

Atractii turistice din Cluj

Orasul Cluj este al patrulea oras ca marime din Romania, detinand un centru medieval in stilul gotic, muzee, pub-uri, restaurante, aeroportul international Avram Iancu si multe alte atractii turistice. Pentru o deplasare cat mai rapida recomand utilizarea tool-ului nostru interactiv. Pe harta Cluj sunt afisate intreg sistemul transportului in comun, sensurile de mers, drumurile in lucru, benzinariile, parcuri, cazari, zonele de divertisment, restaurantele, parcarile si multe altele. Descoperiti pe harta , toate atractiile turistice mentionate pe harta cu simboluri specifice.

Principalele atractii turistice din zona afisate pe harta online: Castelul Bethlen - Haller, Cetatea De Balta - Alba, Cetatea Calnic, Dealul Cu Melci, Cetatea Medievala Targu Mures care pot fi vizitate in orice anotimp. Ce face orasul Cluj-Napoca atat de unic? De ce atat de multi oameni vorbesc despre vibratia pozitiva pe care o are acest oras? Simplu: tinerii, spiritul creativ, viata placuta, modul de lucru inteligent (si nu neaparat ore lungi) atitudine pe care o puteti vedea aici! Si distractia, zambetele si prietenii pe care vi-i puteti face peste tot - de la cafenele de tot tipul, baruri si pub-uri pentru toate gusturile, la festivalul masiv de muzica Untold sau la festivalul alternativ, hipster-ish Electric Castle. Pentru a afla locatia exacta a oricaror dintre obiectivele la care doriti sa ajungeti, utilizati cautarea avansata pe harta Cluj Napoca, si veti regasi direct pe harta Romaniei locatia dorita. Deasemenea daca doriti informatii despre locatii din capitala va recomandam Harta Bucuresti.

Obiective turistice prezente pe Harta Cluj

  • Padurea Hoia - cunoscuta pentru fenomenele paranormale care ar avea loc aici, este un loc interesant mai ales pentru oameni de stiinta.
  • Piata Muzeului - zona in care faci cunostinta cu istoria si te lasi impresionat de multitudinea de cladiri gotice si baroce din jur.
  • Bastionul Croitorilor - cu un aer autentic medieval, bastionul este un simbol istoric al Clujului.
  • Parcul Vuia - primul muzeu etnografic din Romania, unde poti admira arhitectura traditionala transilvaneana din diverse zone.
  • Laguna Albastra - la 30 de kilometri de Cluj, este un loc perfect pentru relaxare, cu un peisaj de vis.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta Cluj catre principalele orase din Romania
Distanta Cluj - Bucuresti 449 km
Distanta Cluj - Brasov 275 km
Arad 270 km
Constanta 677 km
Iasi 392 km
Sibiu 172 km
Sighisoara 160 km
Timisoara 316 km
Harta Cluj