Despre noi

Harta Romaniei este un site dedicat vizitatorilor prin furnizarea de informatii despre drumurile din Romania, rutele auto, obiective turistice si sfaturi care te poate ajuta atunci cand mergi cu masina in vacanta.

Harta Romaniei

Sa facem cunostinta

Scopul nostru este de te informa cat mai bine despre traseul de urmat pana la destinatie, oferind informatii despre rutele auto, traficul rutier in timp real, rute ocolitoare cat si topul destinatiilor turistice din Romania.

Vedem intotdeauna drumul cel bun, dar nu apucam decat pe cel cu care suntem obisnuiti. - Paulo Coelho

Povestea noastra

Acest proiect a inceput cu 8 ani in urma, imbunatatind de-a lungul timpului aplicatia pentru a se potrivi cat mai bine nevoilor tale.

Suntem constienti ca este nevoie de o mai buna informare asupra traficului rutier din intreaga tara, deaceea suntem la zi cu toate schimbarile din Romania, in special construirea de noi autostrazi.

Va multumim tuturor ca ati ales serviciile noastre si va incurajam sa conduceti cu grija, sa respectati limitele de viteza si sa fiti un bun conducator auto.

Parteneri

La Harta-Romaniei.org, ne mandrim cu parteneriatele pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor, urmarind sa oferim vizitatorilor nostri acces la o varietate de resurse care sa completeze si sa imbunatateasca experienta lor cu hartile si informatiile despre drumuri in Romania.

  • Distante Rutiere: un aliat de nadejde pentru cei care calatoresc pe drumurile tarii, Distante Rutiere ofera un instrument online de calcul al distantelor intre diverse locatii, facilitand planificarea calatoriilor si optimizarea traseelor auto. Acesta este un serviciu valoros pentru cei care doresc sa gestioneze eficient timpul si costurile calatoriilor lor.
  • Harta Europei: un portal extensiv care serveste aventurierilor europeni, Harta Europei ofera detalii amanuntite care complimenteaza si extind informatiile disponibile pe Harta-Romaniei.org. De la planificarea calatoriilor transcontinentale la descoperirea destinatiilor deosebite, acest parteneriat ne permite sa aducem o perspectiva mai larga asupra calatoriilor in Europa.
  • Harta Bucuresti: o sursa profunda pentru rezidenti si vizitatori gle acestui oras vibrant, Harta Bucuresti sta la dispozitie cu harti de inalta calitate si recomandari actualizate. Acest partener adauga o valoare speciala pentru cei interesati de capitala Romaniei, oferind detalii precise despre reteaua urbana.
  • Harta Metrou: complementand oferta noastra de harti si planuri de calatorie, Harta Metrou se concentreaza special pe sistemul de metrou din Bucuresti, garantand ca utilizatorii pot accesa rapid si eficient trasee subterane si informatii despre timpii de calatorie. In parteneriat cu Harta Metrou, ne asiguram ca deplasarile prin capitala Romaniei sunt cat mai fluide si placute.