Harta Slatina

Harta Slatina strazi online este un ghid rutier dedicat in special orasului Slatina din zona Muntenia, care are ca principala caracteristica gasirea extrem de usor unei locatie: strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes. Functia de autocompletare a unei adrese tine cont de coordonatele GPS: 44.43 latitudine, 24.37 longitudine, desfasurandu-se imediat o lista de adrese din Muntenia care va pot interesa, imediat dupa tastarea primelor 4 caractere.

Cat despre orasul Slatina va putem spune ca se afla in judetul Olt, are o suprafata de 5,498 kmp, o populatie de aproximativ 70,293 de locuitori, iar principalele cai de acces cu masina se pot face pe: Drum European E574. Principalele orase ale judetului Olt sunt: Craiova, Bailesti, Calafat, Filiasi, Dabuleni, Segarcea care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Aplicatia Harta Slatina online este usor de utilizat si doreste sa fie ghidul tau de calatorie in urmatoarul concediu sau deplasare cu masina proprie. Acceseaza pagina de distante rutiere care iti sta la dispozitie pentru calcularea unei distante intre doua adrese, orase, localitati returnand ca rezultat: timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o strada necunoscuta.

Astfel, in urmatorul concediu puteti citi rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Slatina, observand caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Obiective turistice prezente pe Harta Slatina

  • Manastirea Clocociov este unul din cele mai vechi lacase monahale din Romania, iar istoria ei este legata de domnitorii Mihai Viteazul si Matei Basarab.
  • Casa Fantaneanu are in componenta elemente clasiciste, iar de-a lungul timpului a avut rol de prefectura, dar si de azil de batrani.
  • Muzeul Judetean Olt expune in special colectii de arheologie, de monede si de obiecte de arta populara, conturand evolutia judetului.
  • Muzeul de Etnografie prezinta diverse obiceiuri romanesti, exemplificate prin colectii de ceramica, tesaturi si obiecte din lemn.
  • Podul de peste Olt ofera imaginea raului Olt pe care se pot observa, in sezonul cald, numeroase lebede care infrumuseteaza peisajul.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Slatina catre principalele orase din Romania
Distanta Slatina - Bucuresti 178 km
Brasov 206 km
Constanta 412 km
Cluj 362 km
Iasi 514 km
Sibiu 188 km
Sighisoara 277 km
Craiova 54 km
Harta Slatina