Harta Craiova

Orasul Craiova este situat in Oltenia, avand urmatoarele coordonatele GPS: 44.315 latitudine, 23.794 longitudine cu principalele cai de acces vizibile pe harta rutiera: DN 67. Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Dolj, are o suprafata de 81.41 kmp si o populatie de aproximativ 293,567 de locuitori. Este un oras deschis turistilor, plin de viata, cu un centru istoric animat si multe surprize pe care le poate oferi: targuri, concerte, etc...

Topul obiectivelor turistice din oras, judet va sunt prezentate mai jos, acestea regasindu-se inclusiv pe Harta Craiova turistica cu accent pe principalele cai de acces, distanta rutiera, timpul si pretul calatoriei.

Principalele orase din judet sunt: Bailesti, Calafat, Filiasi, Dabuleni, Segarcea si Bechet care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica, primirea calda si ospitaliera a gazdelor, specialitatile locale si nu in ultimul rand povestile despre contele Dracula. Verifica inainte de a pleca la drum distanta rutiera din Craiova pana la destinatie completand formularul din pagina: harta Craiova cu locatia curenta si locul pe care doresti sa il vizitezi.

Calculeaza distanta rutiera

Obiective turistice prezente pe Harta Craiova

Distanta rutiera Craiova catre principalele orase din Romania
Bucuresti 230 km
Arad 390 km
Brasov 240 km
Cluj 400 km
Iasi 530 km
Oradea 420 km
Sibiu 230 km
Sighisoara 315 km
Timisoara 340 km
Harta Craiova