Harta Craiova

Orasul Craiova este situat in Oltenia, avand urmatoarele coordonatele GPS: 44.315 latitudine, 23.794 longitudine cu principalele cai de acces vizibile pe harta rutiera: DN 67. Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Dolj, are o suprafata de 81.41 kmp si o populatie de aproximativ 293,567 de locuitori. Este un oras deschis turistilor, plin de viata, cu un centru istoric animat si multe surprize pe care le poate oferi: targuri, concerte, etc...

Topul obiectivelor turistice din oras, judet va sunt prezentate mai jos, acestea regasindu-se inclusiv pe Harta Craiova turistica cu accent pe principalele cai de acces, distanta rutiera, timpul si pretul calatoriei.

Principalele orase din judet sunt: Bailesti, Calafat, Filiasi, Dabuleni, Segarcea si Bechet care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica, primirea calda si ospitaliera a gazdelor, specialitatile locale si nu in ultimul rand povestile despre contele Dracula. Verifica inainte de a pleca la drum distanta rutiera din Craiova pana la destinatie completand formularul din pagina: harta Craiova cu locatia curenta si locul pe care doresti sa il vizitezi.

Obiective turistice prezente pe Harta Craiova

  • Stadionul "Ion Oblemenco" - a fost votat de catre un juriu specializat ca fiind al 4-lea cel mai frumos stadion din lume in 2017.
  • Casa Baniei - cea mai "batrana" casa din Craiova, locul unde traditiile regiunii prind viata prin stilul de constructie a cladirii.
  • Casa memoriala Amza Pellea - aici a copilarit marele actor care a dat viata celebrului personaj Nea Marin Miliardarul.
  • Casa memoriala Elena Farago - o parte din viata poetei este expusa publicului: documente, fotografii, scrisori, obiecte.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Craiova catre principalele orase din Romania
Bucuresti 230 km
Arad 375 km
Brasov 260 km
Cluj 396 km
Iasi 626 km
Oradea 484 km
Sibiu 221 km
Sighisoara 311 km
Timisoara 342 km
Harta Craiova