Harta Galati

Orasul Galati este situat in Moldova, avand urmatoarele coordonatele GPS: 45.435 latitudine, 28.041 longitudine cu principalele cai de acces vizibile pe harta rutiera: DN 24 (E581) Marasesti (VN) - Tecuci - Barlad, DN 26 Galati - Murgeni. Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Galati, are o suprafata de 246.4 kmp si o populatie de aproximativ 286,530 de locuitori. Este un oras deschis turistilor, plin de viata, cu un centru istoric animat si multe surprize pe care le poate oferi: targuri, concerte, etc...

Topul obiectivelor turistice din oras, judet va sunt prezentate mai jos, acestea regasindu-se inclusiv pe Harta Galati turistica cu accent pe principalele cai de acces, distanta rutiera, timpul si pretul calatoriei.

Principalele orase din judet sunt: Galati, Tecuci, Targu Bujor si Beresti care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica, primirea calda si ospitaliera a gazdelor, specialitatile locale si nu in ultimul rand povestile despre contele Dracula. Verifica inainte de a pleca la drum distanta rutiera din Galati pana la destinatie completand formularul din pagina: harta Galati cu locatia curenta si locul pe care doresti sa il vizitezi.

Calculeaza distanta rutiera

Obiective turistice prezente pe Harta Galati

Distanta rutiera Galati catre principalele orase din Romania
Bucuresti 240 km
Brasov 240 km
Cluj 570 km
Oradea 720 km
Sibiu 440 km
Sighisoara 380 km
Timisoara 720 km
Constanta 205 km
Suceava 340 km
Harta Galati