Harta Bucuresti strazi

Va propunem un ghid de orientare in trafic si de calatorie, Harta Bucuresti, conceput special pentru a descoperi frumoasa capitala a Romaniei. Un oras bogat in patrimoniu cultural, istoric si arhitectural, cu muzee pentru toate gusturile si o gastronomie variata si savuroasa, toate acestea intr-un singur loc. Va invitam sa descoperiti cu ajutorul ghidului Harta Bucuresti, fie printr-un tur pe jos, cu metroul sau transportul in comun, cat mai multe obiective si atractii turistice, toate regasindu-se pe harta interactiva reprezentate cu simboluri specifice.

In masina cu aplicatia Harta Bucuresti

Harta Bucuresti, parte a aplicatiei Harta Romaniei, este realizata special pentru locuitori si turisti deopotriva, pentru a le face deplasarea in oras si pe stradutele acestuia mult mai usoara. Daca veniti catre Capitala cu masina, ghidul nostru Harta Bucuresti rutiera va ajuta sa ajungeti direct la destinatie, pe cel mai scurt traseu si in timp optim. Excursia cu masina spre Bucuresti nu este cea mai fericita alegere, din cauza aglomeratiei din Capitala, in schimb iti ofera libertatea de miscare dintr-un loc in altul, si comoditate de a calatori doar cu familia sau prieteni. Cei care calatoresc cu masina personala in capitala Romaniei, venind din strainatate, trebuie sa cunoasca faptul ca pot urma, in functie de punctul de plecare al calatoriei, diverse drumuri si autostrazi europene pana ce ajung la granita cu Romania. Intrand in tara, drumuri nationale si drumuri judetene strabat Romania, existand doar trei autostrazi (A1, A2 si A3) toate fiind legate de Bucuresti.

Odata ajunsi in Capitala tarii, vezi descoperi cu ajutorul aplicatiei Harta Bucuresti, toate punctele de interes. De la strazi principale, stradute ascunse, parcuri, obiective turistice, restaurante si locuri de distractie, toate punctele de interes pe care doriti sa le vizitati sunt reprezentate pe harta. Aplicatia este disponibila de pe orice device cu o conexiune Internet. In plus, prin completarea celor doua campuri din formularul de cautare, punctul de Plecare si cel de Sosire, tool-ul Harta Bucuresti va ofera si informatii despre distanta de parcurs in kilometri, timpul optim dar si consumul de combustibil, in functie de fiecare autoturism.

Harta Bucuresti, ghid pentru turul capitalei

Harta Bucuresti interactiva poate fi un instrument util in planificarea unei vizite in Capitala Romaniei, deoarece familiarizarea cu numele strazilor pentru a identifica rute, monumente, hoteluri si restaurante din Bucuresti sunt necesare pentru o sedere reusita in acest oras. Pentru a gasi o adresa, harta Bucuresti va ajuta cu functiile de marire sau micsorare care sunt activate de butonul specific. Vizitatorii pot mari sau micsora pentru a face vizibile numele strazilor. Va recomandam cateva dintre cele mai importante obiective turistice pe care le puteti vizita si pe care le gasiti imediat pe Harta Bucuresti: Ateneul Roman, Palatul Parlamentului, Gradina Botanica, Parcul Herastrau, Muzeul Taranului Roman, etc.

Bucurati-va de istoria capitalei romanesti si organizati-va un tur al orasului stabilind traseul de urmat pe harta interactiva. Turul va va permite sa descoperiti momentele si perioadele cele mai importante din istoria Bucurestiului, astfel incat sa aveti o imagine de ansamblu asupra trecutului si prezentului uneia dintre cele mai autentice capitale ale Europei. Puteti vizita ruinele medievale, puteti descoperi farmecul Belle Epoque, explorati Palatul Parlamentului monumental, un simbol comunist cheie si multe alte atractii cu ghivul vostru, Harta Bucuresti. Iar daca veti face o vizita in orasul Cluj piteti incerca Harta Cluj, pentru a gasi usor atractiile turistice.

Calculeaza distanta rutiera

Te mai poate interesa
Distanta Bucuresti catre principalele orase din Romania
Distanta Bucuresti - Brasov 160 km
Distanta Bucuresti - Cluj 256 km
Arad 400 km
Constanta 340 km
Iasi 290 km
Oradea 400 km
Sibiu 140 km
Sighisoara 115 km
Timisoara 390 km
Harta Bucuresti