Harta Sibiu

Doriti sa descoperiti Romania si cateva dintre principalele puncte de interes? Descoperiti aplicatiile Harta Sibiu, Ploiesti si Sighisoara, ce va ofera informatii complete in orice calatorie despre distantele rutiere de parcurs in kilometri, timpul optim, dar si consumul de carburant. Cu aplicatia noastra puteti pleca la drum in deplina siguranta, fara a va fi teama ca veti merge pe un traseu gresit. Harta interactiva va indica traseul de urmat, de la loculdeplecare si pana la destinatie.

Obiective turistice pe Harta Sibiu

Sibiu se afla in inima Romaniei, orasul fiind marginit de numeroasele lanturi montane, aflandu-se intr-adevar la 20 de kilometri de muntii Fagaras. Trei zone alcatuiesc orasul, orasul de sus si orasul de jos, formand impreuna orasul vechi. Un aeroport international serveste orasul Sibiu, aflandu-se pe drumul spre Alba Iulia. Acesta leaga Sibiul de Viena, Munchen, Düsseldorf, Stuttgart si cateva orase din Italia si Romania. Aeroportul este in curs de dezvoltare incepand cu anul 2006, pista de aterizare avand nevoie de exindere si s-a creat un nou terminal. Orasul este la numai 3 kilometri de aeroport si poate fi accesat cu taxiul sau cu un autoturism inchiriat. Pentru cei care vin din afara, aplicatia Harta Sibiu este foarte utila, oferindu-va lejeritatea in miscare pe stradutele orasului. De asemenea, gasiti pe Harta Sibiu, toate obiectivele turistice de interes, precum si restaurante sau locatii de divertisment, ca de exemplu: Turnul Sfatului, Muzeul Brukenthal, Muzeul in aerLiber Astra, Podul Minciunilor, Biserica Evanghleica, etc.

Daca veniti spre oras cu masina, descoperiti pe Harta Sibiu drumurile europene E68 si E81, ce leaga Sibiul de Bucuresti, Viena, Belgrad, Budapesta si Praga. Utilizand rutele nationale puteti ajunge in orice oras din Romania. Pe Harta Sibiu gasiti orasul localizat pe harta interactiva printr-un Pin, dar va informati si asupra distantelor fata de pincipalele orase din tara sau strainatate.

Descopera Harta Ploiesti, orasul Petrolului

V-ati gandit sa faceti o vizita orasului lui Mihai Viteazu, Nichita Stanescu, oras cunscut si pentru industria petroliera? Cu aplicatia Harta Ploiesti, parte componenta a proiectului Harta Romaniei, va propunem o calatorie de cateva ore sau chiar o zi in zona, cu masina personala sau inchiriata. Descoperiti strazile din oras utilizand harta Ploiesti interactiva. Puteti sa mariti harta sau sa o mutati cu ajutorul mouse-ului in orice directie pentru a gasi toate strazile din Ploiesti si locurile care va intereseaza din acest oras. De asemenea, Harta Ploiesti va indica pe harta si hotelurile, restaurante cu diferite specifice, si nu in ultimul rand toate obiectivele turistice si culturale, precum: Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Prahova, Muzeul Ceasului "Nicolae Simache", Muzeul de Arta, Gradina Zoologica Bucov, etc.

Genereaza propriul fluturas de salariu net - brut cu calculator salariu si citeste ultimele noutati din lumea financiara accesand zona de blog.

Atractii turistice pe Harta Sighisoara, orasul cetate

Vrei sa mergi in vacanta in Sighisoara? Utilizati Harta Sighisoara, o aplicatie ce va ghideaza catre o vacanta perfecta unde va puteti relaxa si bucura de sejurul vostru. Harta Sighisoara va ajuta sa va planificati sejurul cu masina personala si sa va bucurati de fiecare clipa, Utilizati ghidul nostru de calatorie si descoperiti pe harta interactiva orasul cu obiectivele turistice si locatii de interes. Utilizati harta Sighisoara pentru a gasi repere si pentru a cunoaste zona din jurul hotelului unde va cazati. Ghidul nostru va fi un bun punct de plecare. Puteti stabili un itinerar cu toate locatiile pe care doriti sa le vizitati si informati-va asupra distantei de parcurs intre ele. Nu ratati Turnul cu Ceas, Turnul Fierarilor, Scoala din deal, Piata Cetatii, etc. Daca doresti sa vizitezi orasul Timisoara iti recomand Harta Timisoara, deasemenea pentru orasul Cluj iti punem la dispozitie Harta Cluj.

Obiective turistice prezente pe Harta Sibiu

  • Muzeul Brukenthal - este primul muzeu deschis din Europa Centrala si de Est, unde se gasesc picturi baroce valoroase.
  • Podul Minciunilor - este celebru datorita legendei sale: se spune ca de pe acest pod erau aruncati mincinosii.
  • Catedrala Evanghelica - construita in stil gotic, este una dintre cele mai vechi cladiri din Transilvania, avand peste 500 de ani.
  • Turnul Sfatului - format din 7 etaje, este locul de unde se poate vedea panoramic intreg Sibiul. La fiecare etaj veti gasi diverse expozitii.
  • Muzeul Astra - este un muzeu in aer liber care intruchipeaza traditiile populare ale civilizatiilor din Romania.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta Sibiu catre principalele orase din Romania
Distanta Sibiu - Bucuresti 277 km
Arad 303 km
Brasov 144 km
Constanta 512 km
Iasi 413 km
Sighisoara 93 km
Timisoara 269 km
Harta Sibiu