Harta Piatra Neamt

Harta Piatra Neamt strazi online este un ghid rutier dedicat in special orasului Piatra Neamt din zona Moldova, care are ca principala caracteristica gasirea extrem de usor unei locatie: strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes. Functia de autocompletare a unei adrese tine cont de coordonatele GPS: 46.931 latitudine, 26.362 longitudine, desfasurandu-se imediat o lista de adrese din Moldova care va pot interesa, imediat dupa tastarea primelor 4 caractere.

Cat despre orasul Piatra Neamt va putem spune ca se afla in judetul Neamt, are o suprafata de 5,897 kmp, o populatie de aproximativ 104,605 de locuitori, iar principalele cai de acces cu masina se pot face pe: DN15, DJ157. Principalele orase ale judetului Neamt sunt: Roman, Targu-Neamt, Roznov, Bicaz care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Aplicatia Harta Piatra Neamt online este usor de utilizat si doreste sa fie ghidul tau de calatorie in urmatoarul concediu sau deplasare cu masina proprie. Acceseaza pagina de distante rutiere care iti sta la dispozitie pentru calcularea unei distante intre doua adrese, orase, localitati returnand ca rezultat: timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o strada necunoscuta.

Astfel, in urmatorul concediu puteti citi rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Piatra Neamt, observand caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Obiective turistice prezente pe Harta Piatra Neamt

  • Turnul lui Stefan cel Mare este primul obiectiv care atrage privirile turistilor deoarece are o inaltime de 19 metri.
  • Curtea Domneasca se afla in centrul orasului si intruneste mai multe monumente istorice, printre care un muzeu, o biserica si ziduri din vechea cetate.
  • Muzeul de Etnografie face cunoscute traditiile si obiceiurile din zonele Neamt si Bicaz. Cladirea este in stil neoromanesc, cu decoratiuni din lemn specifice zonei.
  • Muzeul de Arta eneolitica Cucuteni detine lucrari vechi de peste 5000 de ani, reconstituind momente din istoria zonei.
  • Telegondola va arata orasul de la inaltime si va da ocazia de a vedea superbele peisaje muntoase din zona.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Piatra Neamt catre principalele orase din Romania
Distanta Piatra Neamt - Bucuresti 351 km
Bacau 61 km
Arad 543 km
Brasov 226 km
Constanta 446 km
Cluj 291 km
Iasi 130 km
Sibiu 288 km
Sighisoara 197 km
Harta Piatra Neamt