Harta Deva

Harta Deva strazi este o aplicatie dedicata orasului Deva din zona Transilvania, care are ca utilitate gasirea oricarei adrese, strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes. Motorul de cautare pentru coordonatele GPS: 45.86 latitudine, 22.91 longitudine este extrem de rapid si are ca functie principala, modulul de autocompletare in care dupa scrierea primelor 4 caractere se va desfasura o lista de locatii care va pot interesa din zona Transilvania.

Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Hunedoara, are o suprafata de 7,063 kmp si o populatie de aproximativ 56,647 de locuitori. Orasele principale din judetul Hunedoara sunt: Hunedoara, Petrosani, Vulcan, Lupeni, Petrila, Orastie, Brad, Simeria, Calan, Hateg, Uricani, Geoagiu care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Aplicatia Harta Deva online se doreste a fi ghidul tau de calatorie oriunde in Deva din Romania, ba chiar mai mult pagina de distante rutiere va sta la dispozitie pentru a calcula distanta intre doua adrese, orase, localitati returnand timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o adresa necunoscuta.

Astfel, in urmatorul concediu puteti vizualiza principalele obiective turistice din oras pe harta rutiera sau le puteti citi in rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Deva", caile de acces, distanta pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.