Harta Deva

Harta Deva strazi este o aplicatie dedicata orasului Deva din zona Transilvania, care are ca utilitate gasirea oricarei adrese, strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes. Motorul de cautare pentru coordonatele GPS: 45.88 latitudine, 22.91 longitudine este extrem de rapid si are ca functie principala, modulul de autocompletare in care dupa scrierea primelor 4 caractere se va desfasura o lista de locatii care va pot interesa din zona Transilvania.

Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Hunedoara, are o suprafata de 7,063 kmp si o populatie de aproximativ 56,647 de locuitori. Orasele principale din judetul Hunedoara sunt: Hunedoara, Petrosani, Vulcan, Lupeni, Petrila, Orastie, Brad, Simeria, Calan, Hateg, Uricani, Geoagiu care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Aplicatia Harta Deva online se doreste a fi ghidul tau de calatorie oriunde in Deva din Romania, ba chiar mai mult pagina de distante rutiere va sta la dispozitie pentru a calcula distanta intre doua adrese, orase, localitati returnand timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o adresa necunoscuta.

Astfel, in urmatorul concediu puteti vizualiza principalele obiective turistice din oras pe harta rutiera sau le puteti citi in rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Deva", caile de acces, distanta pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Obiective turistice prezente pe Harta Deva

  • Biserica Ortodoxa "Adormirea Maicii Domnului" are forma de cruce greaca si este situata langa Parcul Operei. Are in total 18 clopote.
  • Cetatea este principala atractie a orasului si ofera o priveliste panoramica a acestuia. Accesul se poate face cu telecabina.
  • Aleea Campioanelor la Gimnastica se afla la intrarea in cetate si contine busturile de bronz a 25 de campioane la gimnastica din Romania.
  • Casa memoriala Petru Groza se afla in Parcul Cetatii si a fost proiectata de Horia Creanga, nepotul povestitorului Ion Creanga.
  • Muzeul Civilizatiei se gaseste in Palatul Magna Curia, cea mai veche cladire-monument din oras, si cuprinde trei sectii diferite: istorie, arta si stiintele naturii.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Deva catre principalele orase din Romania
Distanta Deva - Bucuresti 396 km
Brasov 263 km
Cluj 168 km
Oradea 191 km
Constanta 630 km
Iasi 485 km
Sibiu 118 km
Timisoara 152 km
Sighisoara 209 km
Harta Deva