Harta Targu Jiu

Harta Targu Jiu strazi este o aplicatie dedicata orasului Targu Jiu din zona Oltenia, care are ca utilitate gasirea oricarei adrese, strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes. Motorul de cautare pentru coordonatele GPS: 45.03 latitudine, 23.26 longitudine este extrem de rapid si are ca functie principala, modulul de autocompletare in care dupa scrierea primelor 4 caractere se va desfasura o lista de locatii care va pot interesa din zona Oltenia.

Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Gorj, are o suprafata de 5,602 kmp si o populatie de aproximativ 82 500 de locuitori. Orasele principale din judetul Gorj sunt: Motru, Rovinari, Bumbesti-Jiu, Targu Carbunesti, Turceni, Tismana, Novaci si Ticleni care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Aplicatia Harta Targu Jiu online se doreste a fi ghidul tau de calatorie oriunde in Targu Jiu din Romania, ba chiar mai mult pagina de distante rutiere va sta la dispozitie pentru a calcula distanta intre doua adrese, orase, localitati returnand timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o adresa necunoscuta.

Astfel, in urmatorul concediu puteti vizualiza principalele obiective turistice din oras pe harta rutiera sau le puteti citi in rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Targu Jiu", caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Obiective turistice prezente pe Harta Targu Jiu

  • Coloana Infinitului, una din operele lui Constantin Brancusi, reprezinta un omagiu adus eroilor gorjeni si simbolizeaza legatura cu divinitatea.
  • Poarta Sarutului simbolizeaza trecerea spre o alta lume, iar pe fetele fiecarei coloane se afla sculptat simbolul sarutului.
  • Masa Tacerii este un ansamblu format dintr-o masa si 12 scaune in forma de clepsidra, simbolizand asteptarea rudelor celor plecati la razboi.
  • Casa memoriala Ecaterina Teodoroiu este casa in care s-a nascut "eroina de la Ji", decedata in Primul Razboi Mondial. Aici este reconstituit mediul de viata al acesteia.
  • Muzeul de Arta se afla in parcul central si reuneste lucrari ale pictorilor si sculptorilor locali, precum si obiecte de arta religioasa.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Targu Jiu catre principalele orase din Romania
Distanta Targu Jiu - Bucuresti 288 km
Brasov 280 km
Cluj 295 km
Oradea 339 km
Constanta 523 km
Iasi 612 km
Sibiu 214 km
Timisoara 284 km
Tulcea 577 km
Harta Targu Jiu