Harta Pitesti

Harta Pitesti strazi este o harta online care contine toate strazile, artelele principale din orasul Pitesti, zona Muntenia, avand coordonatele GPS: 44.855 latitudine, 24.87 longitudine. Motorul de cautare este extrem de rapid si vine cu autocompletare, in plus se pot cauta principalele obiective turistice, restaurantele si multe altele. Aplicatia Harta Pitesti online se doreste a fi ghidul tau de calatorie oriunde in Muntenia, Romania, ba chiar mai mult pagina de distante rutiere poate calcula distanta intre oricare doua localitati, orase, strazi.

Astfel, in urmatorul concediu puteti vizualiza principalele obiective turistice din oras pe harta rutiera sau le puteti citi in rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Pitesti", caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Harta Pitesti pentru plimbari

Aplicatia harta rutiera strazi este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii pentru prima data in oras, fie ca sunteti localnic si cauti o adresa necunoscuta. Update-urile hartii se fac frecvent deaceea pentru turisti este recomandat sa foloseasca aplicatia prietenoasa cu orice telefon decat sa cumpere o harta fizica.

Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Arges, are o suprafata de 6,862 kmp si o populatie de aproximativ 164,687 de locuitori. Orasele principale din judetul Arges sunt: Mioveni, Campulung, Curtea de Arges, Stefanesti, Costesti si Topoloveni care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica, primirea calda si ospitaliera a gazdelor, specialitatile locale si nu in ultimul rand povestile despre contele Dracula.

Obiective turistice prezente pe Harta Pitesti

  • Galeria de arta Rudolf S. Cumpana este locul unde puteti admira sculpturile si picturile unor artisti cunoscuti precum Nicolae Grigorescu sau Arthur Verona.
  • Fantana Muzicala este situata in fata Primariei si ofera saptamanal spectacole in care apa "danseaza" in ritmul muzicii.
  • Muzeul Sportului din Pitesti aduce un omagiu sportului si sportivilor romani, mai ales celor argeseni si are printre exponate echipamente, obiecte, trofee, medalii ale acestora.
  • Schitul Trivale se afla in parcul Trivale, iar legenda spune ca, pentru o scurta perioada, capul lui Mihai Viteazul a fost depus aici.
  • Teatrul Alexandru Davila merita vizitat atat datorita grandorii cladirii, dar mai ales pentru spectacolele de teatru care au loc aici.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Pitesti catre principalele orase din Romania
Distanta Pitesti - Bucuresti 119 km
Arad 465 km
Brasov 138 km
Cluj 336 km
Constanta 353 km
Iasi 446 km
Sibiu 162 km
Timisoara 431 km
Suceava 460 km
Harta Pitesti