Harta Sighisoara

Harta Sighisoara strazi este o aplicatie dedicata orasului Sighisoara din zona Transilvania, care are ca utilitate gasirea oricarei adrese, strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes. Motorul de cautare pentru coordonatele GPS: 46.22 latitudine, 24.794 longitudine este extrem de rapid si are ca functie principala, modulul de autocompletare in care dupa scrierea primelor 4 caractere se va desfasura o lista de locatii care va pot interesa din zona Transilvania.

Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Mures, are o suprafata de 1,583 kmp si o populatie de aproximativ 26,370 de locuitori. Orasele principale din judetul Mures sunt: Targu-Mures, Reghin, Tarnaveni, Ludus, Sovata, Iernut, Sarmasu, Ungheni care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Aplicatia Harta Sighisoara online se doreste a fi ghidul tau de calatorie oriunde in Sighisoara din Romania, ba chiar mai mult pagina de distante rutiere va sta la dispozitie pentru a calcula distanta intre doua adrese, orase, localitati returnand timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o adresa necunoscuta.

Astfel, in urmatorul concediu puteti vizualiza principalele obiective turistice din oras pe harta rutiera sau le puteti citi in rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Sighisoara", caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Obiective turistice prezente pe Harta Sighisoara

  • Cetatea este inca locuita si este inclusa in patrimoniul mondial UNESCO. Impresioneaza prin constructiile aproape neschimbate, desi dateaza din secolul al XIII-lea.
  • Turnul cu Ceas gazduieste singurul muzeu amenajat vertical din tara si este simbolul orasului.
  • Casa cu muscate a fost locuinta lui Vlad Tepes. Inauntru exista un restaurant, iar vizitatorii sunt "speriat" de un om care se ridica dintr-un sicriu.
  • Scara Acoperita este formata din 175 de trepte acoperite pentru a proteja, in trecut, elevii de ploi si ninsori. Desi exista inca din 1662, inca rezista.
  • Biserica din Deal se afla la capatul Scarii Acoperite. Este reprezentativa pentru stilul gotic din Transilvania, fiind simbolul vechii cetati.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Sighisoara catre principalele orase din Romania
Distanta Sighisoara - Bucuresti 302 km
Brasov 116 km
Cluj 158 km
Oradea 304 km
Constanta 518 km
Iasi 321 km
Sibiu 93 km
Timisoara 358 km
Suceava 288 km
Harta Sighisoara