Harta Sinaia

Harta Sinaia strazi online este un ghid rutier dedicat in special orasului Sinaia din zona Muntenia, care are ca principala caracteristica gasirea extrem de usor unei locatie: strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes. Functia de autocompletare a unei adrese tine cont de coordonatele GPS: 45.345 latitudine, 25.55 longitudine, desfasurandu-se imediat o lista de adrese din Muntenia care va pot interesa, imediat dupa tastarea primelor 4 caractere.

Cat despre orasul Sinaia va putem spune ca se afla in judetul Prahova, are o suprafata de 4,716 kmp, o populatie de aproximativ 10,410 de locuitori, iar principalele cai de acces cu masina se pot face pe: DN1, DN71. Principalele orase ale judetului Prahova sunt: Ploiesti, Campina, Comarnic, Valenii de Munte, Sinaia, Busteni, Plopeni, Azuga care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Aplicatia Harta Sinaia online este usor de utilizat si doreste sa fie ghidul tau de calatorie in urmatoarul concediu sau deplasare cu masina proprie. Acceseaza pagina de distante rutiere care iti sta la dispozitie pentru calcularea unei distante intre doua adrese, orase, localitati returnand ca rezultat: timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o strada necunoscuta.

Astfel, in urmatorul concediu puteti citi rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Sinaia, observand caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Obiective turistice prezente pe Harta Sinaia

  • Castelul Peles a fost resedinta de vara a regilor Romaniei, construita din dorinta Regelui Carol I. Are o deosebita valoare istorica si artistica.
  • Cazinoul reprezinta un simbol al orasului si gazduieste evenimente artistice si galerii de arta.
  • Casa Memoriala George Enescu reconstruieste atmosfera de lucru a artistului, aici gasindu-se pianul acestuia, precum si alte obiecte.
  • Muzeul Rezervatiei Naturale Bucegi expune vizitatorilor specii de plante si animale specifice Muntilor Bucegi, unele dintre ele fiind protejate de lege.
  • Muzeul Orasului Sinaia a fost inaugurat in 2015 si prezinta istoria orasului. Unele dintre exponate au fost donate chiar de localnici.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Sinaia catre principalele orase din Romania
Distanta Sinaia - Bucuresti 123 km
Brasov 49 km
Constanta 329 km
Cluj 325 km
Iasi 351 km
Sibiu 190 km
Sighisoara 168 km
Predeal 24 km
Busteni 11 km
Harta Sinaia