Harta Tulcea

Harta Tulcea strazi este o aplicatie dedicata orasului Tulcea din zona Dobrogrea, care are ca utilitate gasirea oricarei adrese, strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes. Motorul de cautare pentru coordonatele GPS: 45.177 latitudine, 28.793 longitudine este extrem de rapid si are ca functie principala, modulul de autocompletare in care dupa scrierea primelor 4 caractere se va desfasura o lista de locatii care va pot interesa din zona Dobrogrea.

Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Tulcea, are o suprafata de 8,499 kmp si o populatie de aproximativ 73,707 de locuitori. Orasele principale din judetul Tulcea sunt: Macin, Sulina, Babadag care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Aplicatia Harta Tulcea online se doreste a fi ghidul tau de calatorie oriunde in Tulcea din Romania, ba chiar mai mult pagina de distante rutiere va sta la dispozitie pentru a calcula distanta intre doua adrese, orase, localitati returnand timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o adresa necunoscuta.

Astfel, in urmatorul concediu puteti vizualiza principalele atractii turistice din oras pe harta rutiera sau le puteti citi in rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Tulcea", caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Obiective turistice prezente pe Harta Tulcea

  • Parcul Ciuperca se afla langa gara si aici se gaseste fantana arteziana cu cea mai lunga perdea si cadere libera de apa din Romania.
  • Muzeul Stiintele Naturii expune cele mai importante specii de plante si animale care se gasesc in Delta Dunarii.
  • Centrul Muzeul Ecoturistic detine documente importante despre Delta Dunarii si Dobrogea, precum si o gradina botanica si un acvariu modern amenajat.
  • Muzeul de Arta gazduieste cea mai importanta colectie de arta din tara, aici regasindu-se lucrari ale lui Nicolae Grigorescu si Nicolae Tonitza.
  • Catedrala Sfantul Nicolae a fost construita in timpul dominatiei otomanilor si a fost singurul lacas de cult ortodox tolerat de acestia in acea perioada.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Tulcea catre principalele orase din Romania
Distanta Tulcea - Bucuresti 281 km
Brasov 347 km
Cluj 603 km
Oradea 749 km
Iasi 302 km
Sibiu 491 km
Timisoara 759 km
Suceava 413 km
Satu Mare 725 km
Harta Tulcea