Harta Giurgiu

Harta Giurgiu strazi online este un ghid rutier dedicat in special orasului Giurgiu din zona Muntenia, care are ca principala caracteristica gasirea extrem de usor unei locatie: strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes. Functia de autocompletare a unei adrese tine cont de coordonatele GPS: 43.9 latitudine, 25.97 longitudine, desfasurandu-se imediat o lista de adrese din Muntenia care va pot interesa, imediat dupa tastarea primelor 4 caractere.

Cat despre orasul Giurgiu va putem spune ca se afla in judetul Giurgiu, are o suprafata de 3,526 kmp, o populatie de aproximativ 54,655 de locuitori, iar principalele cai de acces cu masina se pot face pe: E85, DN41, DN5B. Principalele orase ale judetului Giurgiu sunt: Bolintin-Vale, Mihailesti care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Aplicatia Harta Giurgiu online este usor de utilizat si doreste sa fie ghidul tau de calatorie in urmatoarul concediu sau deplasare cu masina proprie. Acceseaza pagina de distante rutiere care iti sta la dispozitie pentru calcularea unei distante intre doua adrese, orase, localitati returnand ca rezultat: timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o strada necunoscuta.

Astfel, in urmatorul concediu puteti citi rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Giurgiu, observand caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Obiective turistice prezente pe Harta Giurgiu

  • Bratul Borcea al Dunarii este navigabil, astfel ca aveti ocazia de a vedea peisajele din jur sau de a va relaxa pe una din plajele din zona.
  • Muzeul Dunarii de Jos isi intampina vizitatorii cu peste 500 de artefacte - picturi, sculpturi, decoratii - fiind un loc de neratat pentru iubitorii de arheologie.
  • Biserica fostei Manastiri Negoiesti a fost ridicata la ordinul voievodului Matei Basarab si al sotiei sale in urma cu aproximativ 300 de ani.
  • Gradina Zoologica este singura din tara care detine anumite specii precum strutul Emu si prima din tara noastra unde s-a nascut un pui de Tigru Siberian.
  • Balta Ialomita are aspectul unei insule si este un loc ideal pentru pescuit.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Giurgiu catre principalele orase din Romania
Distanta Giurgiu - Bucuresti 62 km
Brasov 253 km
Constanta 282 km
Cluj 492 km
Oradea 624 km
Iasi 453 km
Sibiu 318 km
Sighisoara 372 km
Ruse 14 km
Harta Giurgiu