Harta Satu Mare

Harta Satu Mare strazi este o aplicatie dedicata orasului Satu Mare din zona Maramures, care are ca utilitate gasirea oricarei adrese, strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes. Motorul de cautare pentru coordonatele GPS: 47.8008 latitudine, 22.88 longitudine este extrem de rapid si are ca functie principala, modulul de autocompletare in care dupa scrierea primelor 4 caractere se va desfasura o lista de locatii care va pot interesa din zona Maramures.

Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Satu Mare, are o suprafata de 4,418 kmp si o populatie de aproximativ 109,728 de locuitori. Orasele principale din judetul Satu Mare sunt: Carei, Negresti, Tasnad, Ardud, Livada care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Aplicatia Harta Satu Mare online se doreste a fi ghidul tau de calatorie oriunde in Satu Mare din Romania, ba chiar mai mult pagina de distante rutiere va sta la dispozitie pentru a calcula distanta intre doua adrese, orase, localitati returnand timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o adresa necunoscuta.

Astfel, in urmatorul concediu puteti vizualiza principalele obiective turistice din oras pe harta rutiera sau le puteti citi in rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Satu Mare", caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Obiective turistice prezente pe Harta Satu Mare

  • Turnul Pompierilor este locul de unde puteti admira orasul de la inaltimea de peste 30 de metri.
  • Palatul Administrativ are 15 etaje si aproape 100 de metri si s-a dorit a fi replica "zgarie-norilor" din serialul "Dallas". Amfiteatrul de deasupra ofera o priveliste panoramica asupra orasului.
  • Muzeul Judetean contine piese de arheologie, istorie si etnografie. Aici, vizitatorii descopera trecutul si traditiile romanilor, ungurilor si nu numai din zona.
  • Hotelul Dacia este una dintre cele mai frumoase cladiri din Transilvania, cu o fatada foarte expresiva si cu un acoperis viu colorat.
  • Catedrala Romano-Catolica, construita in stil neoclasic, se afla in centrul orasului si domina zona prin dimensiunile impresionante.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Satu Mare catre principalele orase din Romania
Distanta Satu Mare - Bucuresti 623 km
Brasov 427 km
Cluj 180 km
Oradea 140 km
Constanta 847 km
Sighisoara 300 km
Sibiu 345 km
Timisoara 309 km
Gura Humorului 346 km
Harta Satu Mare