Harta Targu Mures

Harta Targu Mures strazi este o harta online care contine toate strazile, artelele principale din orasul Targu Mures, zona Transilvania, avand coordonatele GPS: 46.54 latitudine, 24.56 longitudine. Motorul de cautare este extrem de rapid si vine cu autocompletare, in plus se pot cauta principalele obiective turistice, restaurantele si multe altele. Aplicatia Harta Targu Mures online se doreste a fi ghidul tau de calatorie oriunde in Transilvania, Romania, ba chiar mai mult pagina de distante rutiere poate calcula distanta intre oricare doua localitati, orase, strazi.

Astfel, in urmatorul concediu puteti vizualiza principalele obiective turistice din oras pe harta rutiera sau le puteti citi in rubrica: "Obiective turistice", caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Aplicatia harta rutiera strazi este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii pentru prima data in oras, fie ca sunteti localnic si cauti o adresa necunoscuta. Update-urile hartii se fac frecvent deaceea pentru turisti este recomandat sa foloseasca aplicatia prietenoasa cu orice telefon decat sa cumpere o harta fizica.

Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Mures, are o suprafata de 6,714 kmp si o populatie de aproximativ 142,327 de locuitori. Orasele principale din judetul Mures sunt: Reghin, Sighisoara, Tarnaveni, Ludus, Sovata, Iernut, Sarmasu, Ungheni, Miercurea Nirajului si Sangeorgiu-de-Padure care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica, primirea calda si ospitaliera a gazdelor, specialitatile locale si nu in ultimul rand povestile despre contele Dracula.

Obiective turistice prezente pe Harta Targu Mures

  • Piata Trandafirilor este punctul de start pentru orice turist, fiind delimitata de numeroase restaurante, cafenele, patiserii. Este locul principal de desfasurare a targurilor si festivalurilor.
  • Palatul Culturii se afla in centrul orasului si atrage privirea prin dimensiunile mari si prin acoperisurile viu colorate.
  • Biserica Reformata se afla in Cetatea Medievala, fiind cea mai veche cladire din oras. Construirea ei a durat aproape un secol.
  • Scara Rakoczi este un element de arta contemporana, fiind formata din 70 de trepte pe care sunt pictate motive traditionale.
  • Platoul Cornesti ofera prilejul admirarii orasului de la inaltime si are locuri de joaca pentru copii, alei, piste pentru alergare.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Targu Mures catre principalele orase din Romania
Distanta Targu Mures - Bucuresti 356 km
Brasov 169 km
Cluj 107 km
Oradea 258 km
Constanta 571 km
Iasi 319 km
Sibiu 114 km
Timisoara 338 km
Tulcea 509 km
Harta Targu Mures