Harta Focsani

Harta Focsani strazi online este un ghid rutier dedicat in special orasului Focsani din zona Dobrogrea, care are ca principala caracteristica gasirea extrem de usor unei locatie: strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes. Functia de autocompletare a unei adrese tine cont de coordonatele GPS: 45.699 latitudine, 27.18 longitudine, desfasurandu-se imediat o lista de adrese din Dobrogrea care va pot interesa, imediat dupa tastarea primelor 4 caractere.

Cat despre orasul Focsani va putem spune ca se afla in judetul Vrancea, are o suprafata de 4,857 kmp, o populatie de aproximativ 97,186 de locuitori, iar principalele cai de acces cu masina se pot face pe: E85, DN2, DJ 204D. Principalele orase ale judetului Vrancea sunt: Adjud, Marasesti, Odobesti, Panciu care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Aplicatia Harta Focsani online este usor de utilizat si doreste sa fie ghidul tau de calatorie in urmatoarul concediu sau deplasare cu masina proprie. Acceseaza pagina de distante rutiere care iti sta la dispozitie pentru calcularea unei distante intre doua adrese, orase, localitati returnand ca rezultat: timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o strada necunoscuta.

Astfel, in urmatorul concediu puteti citi rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Focsani, observand caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Obiective turistice prezente pe Harta Focsani

  • Ateneul Gheorghe Pastia este un monument istoric construit in stil neobrancovenesc in care au loc evenimente culturale si spectacole.
  • Muzeul Unirii prezinta documente din istoria orasului, precum si obiecte de mobilier vechi si obiecte ale familiei domnitorului Cuza.
  • Casa Blum are valoare istorica si a fost locuinta rezidentiala. Are in componenta elemente de arhitectura europeana apuseana.
  • Mausoleul Eroilor contine in pereti osemintele a 1744 de eroi cazuti in Primul Razboi Mondial, iar in jurul lui se afla un parc frumos amenajat.
  • Muzeul de Stiinte ale Naturii are doua expozitii de baza: una cu specii de pasari desebite si una cu tema vanatului.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Focsani catre principalele orase din Romania
Distanta Focsani - Bucuresti 185 km
Brasov 180 km
Constanta 269 km
Cluj 435 km
Oradea 582 km
Iasi 204 km
Sibiu 323 km
Piatra Neamt 167 km
Bacau 105 km
Harta Focsani