Harta Buzau

Harta Buzau strazi este o harta online care contine toate strazile, artelele principale din orasul Buzau, zona Muntenia, avand coordonatele GPS: 45.15 latitudine, 26.82 longitudine. Motorul de cautare este extrem de rapid si vine cu autocompletare, in plus se pot cauta principalele obiective turistice, restaurantele si multe altele. Aplicatia Harta Buzau online se doreste a fi ghidul tau de calatorie oriunde in Muntenia, Romania, ba chiar mai mult pagina de distante rutiere poate calcula distanta intre oricare doua localitati, orase, strazi.

Astfel, in urmatorul concediu puteti vizualiza principalele obiective turistice din oras pe harta rutiera sau le puteti citi in rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Buzau", caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Aplicatia harta rutiera strazi este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii pentru prima data in oras, fie ca sunteti localnic si cauti o adresa necunoscuta. Update-urile hartii se fac frecvent deaceea pentru turisti este recomandat sa foloseasca aplicatia prietenoasa cu orice telefon decat sa cumpere o harta fizica.

Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Buzau, are o suprafata de 6,103 kmp si o populatie de aproximativ 129,368 de locuitori. Orasele principale din judetul Buzau sunt: Ramnicu Sarat, Nehoiu, Patarlagele si Pogoanele care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica, primirea calda si ospitaliera a gazdelor, specialitatile locale si nu in ultimul rand povestile despre contele Dracula.

Obiective turistice prezente pe Harta Buzau

  • Vulcanii Noroiosi sunt singurii vulcani noroiosi miniaturali din Europa. Vizitatorii vad cum pamantul "fierb", din el iesind noroiul care, in contact cu aerul, formeaza "vulcanii".
  • Cascada Casoca se afla in masivul Podu Calului, intr-o zona izolata unde singurul zgomot este cel al apei care, in varsare, se izbeste de stanci.
  • Barajul si lacul Siriu - barajul a rezultat in urma unirii a doi munti si nu contine ciment, iar lacul s-a produs in urma acumularii de apa si produce hidroenergie.
  • Tabara de la Magura este un muzeu in aer liber si cuprinde cel mai mare ansamblu national de sculptura din Romania. Aici se gasesc 256 de lucrari ale 163 de sculptori.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Buzau catre principalele orase din Romania
Distanta Buzau - Bucuresti 108 km
Arad 622 km
Brasov 160 km
Cluj 428 km
Constanta 232 km
Iasi 277 km
Sibiu 303 km
Timisoara 589 km
Suceava 329 km
Harta Buzau