Harta Braila

Harta Braila strazi este o harta online care contine toate strazile, artelele principale din orasul Braila, zona Muntenia, avand coordonatele GPS: 45.28 latitudine, 27.96 longitudine. Motorul de cautare este extrem de rapid si vine cu autocompletare, in plus se pot cauta principalele obiective turistice, restaurantele si multe altele. Aplicatia Harta Braila online se doreste a fi ghidul tau de calatorie oriunde in Muntenia, Romania, ba chiar mai mult pagina de distante rutiere poate calcula distanta intre oricare doua localitati, orase, strazi.

Astfel, in urmatorul concediu puteti vizualiza principalele obiective turistice din oras pe harta rutiera sau le puteti citi in rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Braila", caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Aplicatia harta rutiera strazi este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii pentru prima data in oras, fie ca sunteti localnic si cauti o adresa necunoscuta. Update-urile hartii se fac frecvent deaceea pentru turisti este recomandat sa foloseasca aplicatia prietenoasa cu orice telefon decat sa cumpere o harta fizica.

Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Braila, are o suprafata de 77.9 kmp si o populatie de aproximativ 206,599 de locuitori. Orasele principale din judetul Braila sunt: Ianca, Insuratei si Faurei care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica, primirea calda si ospitaliera a gazdelor, specialitatile locale si nu in ultimul rand povestile despre contele Dracula.

Obiective turistice prezente pe Harta Braila

  • Cetatea Brailei s-a construit pentru a importa diverse marfuri, aduse pe Dunare. Ruinele sale ocupa centrul vechi al orasului si ii prezinta istoria.
  • Orologiul dateaza de peste un secol si este simbolul vechiului oras. A supravietuit Primului Razboi Mondial si inca functioneaza perfect.
  • Faleza Dunarii este ideala atat pentru o plimbare relaxanta, dar si pentru o cina la unul din restaurantele de aici.
  • Casa Memoriala Panait Istrati are ca exponate obiecte si manuscrise ale scriitorului, recreand spatiul de lucru al acestuia.
  • Insula Mica a Brailei se aseamana cu Delta Dunarii, si atrage prin peisaje neobisnuite si prin specii rare de plante si animale.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Braila catre principalele orase din Romania
Distanta Braila - Bucuresti 218 km
Arad 725 km
Cluj 528 km
Constanta 202 km
Brasov 261 km
Iasi 242 km
Sibiu 404 km
Timisoara 692 km
Suceava 346 km
Harta Braila