Harta Botosani

Harta Botosani strazi online este un ghid rutier dedicat in special orasului Botosani din zona Moldova, care are ca principala caracteristica gasirea extrem de usor unei locatie: strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes. Functia de autocompletare a unei adrese tine cont de coordonatele GPS: 47.745 latitudine, 26.66 longitudine, desfasurandu-se imediat o lista de adrese din Moldova care va pot interesa, imediat dupa tastarea primelor 4 caractere.

Cat despre orasul Botosani va putem spune ca se afla in judetul Botosani, are o suprafata de 4,986 kmp, o populatie de aproximativ 113,107 de locuitori, iar principalele cai de acces cu masina se pot face pe: E58, DN24C, DN29A. Principalele orase ale judetului Botosani sunt: Dorohoi, Darabani, Flamanzi, Saveni, Stefanesti care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Aplicatia Harta Botosani online este usor de utilizat si doreste sa fie ghidul tau de calatorie in urmatoarul concediu sau deplasare cu masina proprie. Acceseaza pagina de distante rutiere care iti sta la dispozitie pentru calcularea unei distante intre doua adrese, orase, localitati returnand ca rezultat: timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o strada necunoscuta.

Astfel, in urmatorul concediu puteti citi rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Botosani, observand caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Obiective turistice prezente pe Harta Botosani

  • Parcul Mihai Eminescu este vechi de peste un secol si gazduieste statuile celor mai importante persoane de cultura din Botosani.
  • Muzeul de Etnografie prezinta civilizatia si cultura din satele botosanene, dar si din alte zone ale Romaniei.
  • Galeriile Stefan Luchian expun obiecte de arta obtinute mai ales prin donatii. Operele de arta de aici apartin unor artisti botosaneni cunoscuti.
  • Casa Memoriala Mihai Eminescu este declarata monument de istoric si este casa in care a trait poetul Mihai Eminescu.
  • Casa Memoriala Nicolae Iorga este casa unde a copilarit marele istoric, aici gasindu-se o biblioteca cu operele sale si obiecte de ale acestuia.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Botosani catre principalele orase din Romania
Distanta Botosani - Bucuresti 446 km
Brasov 335 km
Cluj 341 km
Oradea 494 km
Iasi 109 km
Sibiu 403 km
Timisoara 657 km
Suceava 40 km
Satu Mare 426 km
Harta Botosani