Harta Baia Mare

Harta Baia Mare strazi este o aplicatie dedicata orasului Baia Mare din zona Maramures, care are ca utilitate gasirea oricarei adrese, strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes. Motorul de cautare pentru coordonatele GPS: 47.65 latitudine, 23.58 longitudine este extrem de rapid si are ca functie principala, modulul de autocompletare in care dupa scrierea primelor 4 caractere se va desfasura o lista de locatii care va pot interesa din zona Maramures.

Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Maramures, are o suprafata de 6304 kmp si o populatie de aproximativ 136,480 de locuitori. Orasele principale din judetul Maramures sunt: Sighetu Marmatiei, Borsa, Baia-Sprie, Viseu de Sus, Targu-Lapus, Seini care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Aplicatia Harta Baia Mare online se doreste a fi ghidul tau de calatorie oriunde in Baia Mare din Romania, ba chiar mai mult pagina de distante rutiere va sta la dispozitie pentru a calcula distanta intre doua adrese, orase, localitati returnand timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o adresa necunoscuta.

Astfel, in urmatorul concediu puteti vizualiza principalele obiective turistice din oras pe harta rutiera sau le puteti citi in rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Baia Mare", caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Obiective turistice prezente pe Harta Baia Mare

  • Turnul Sfantului Stefan are peste 40 de metri inaltime, este simbolul orasului si ofera o vedere panoramica asupra acestuia.
  • Muzeul de etnografie expune obiecte traditionale din zona. Cel mai vechi este o lingura de pacura din 1734.
  • Casa Teleki este cea mai veche cladire din centrul istoric, fiind impozanta si indeplinind, de-a lungul timpului, rol de teatru si de scoala.
  • Biserica Catolica Sfantul Nicolae este cea mai veche biserica din oras, fiind singura care mai exista din cele trei biserici catolice din secolul al XVI-lea.
  • Planetariul ofera zilnic curiosilor sansa de a cunoaste si admira constelatiile, precum si de a afla mai multe despre spatiul cosmic.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Baia Mare catre principalele orase din Romania
Distanta Baia Mare - Bucuresti 562 km
Brasov 376 km
Cluj 136 km
Oradea 200 km
Constanta 778 km
Iasi 409 km
Sibiu 325 km
Timisoara 368 km
Suceava 295 km
Harta Baia Mare