Harta Suceava

Harta Suceava strazi este o aplicatie dedicata orasului Suceava din zona Bucovina, care are ca utilitate gasirea oricarei adrese, strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes. Motorul de cautare pentru coordonatele GPS: 47.66 latitudine, 26.27 longitudine este extrem de rapid si are ca functie principala, modulul de autocompletare in care dupa scrierea primelor 4 caractere se va desfasura o lista de locatii care va pot interesa din zona Bucovina.

Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Suceava, are o suprafata de 8,553 kmp si o populatie de aproximativ 105,624 de locuitori. Orasele principale din judetul Suceava sunt: Falticeni, Radauti, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Vicovu de Sus, Gura Humorului, Dolhasca, Liteni care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Aplicatia Harta Suceava online se doreste a fi ghidul tau de calatorie oriunde in Suceava din Romania, ba chiar mai mult pagina de distante rutiere va sta la dispozitie pentru a calcula distanta intre doua adrese, orase, localitati returnand timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o adresa necunoscuta.

Astfel, in urmatorul concediu puteti vizualiza principalele obiective turistice din oras pe harta rutiera sau le puteti citi in rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Suceava", caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Obiective turistice prezente pe Harta Suceava

  • Cetatea de Scaun se afla in estul orasului si are vedere spre valea Sucevei. Aceasta a fost fortificata de domnitorul Stefan cel Mare.
  • Muzeul Bucovinei se afla in centrul orasului si expune istoria zonei Bucovinei si Moldovei. Colaboreaza cu Muzeul Brukenthal din Sibiu.
  • Manastirea Sfantul Ioan cel Nou a fost resedinta mitropolitana a Moldovei si gazduieste moastele Sfantului Ioan cel Nou. Obiecte bisericesti pretioase se afla aici.
  • Parcul Trandafirilor se afla in centrul orasului si gazduieste trei monumente istorice: busturile lui Mihail Kogalniceanu, Alecu Russo si Costache Negri.
  • Hanul Domnesc este cea mai veche cladire din oras, exceptand lacasele de cult. Aici se afla Muzeul Etnografic.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Suceava catre principalele orase din Romania
Distanta Suceava - Bucuresti 441 km
Brasov 322 km
Cluj 302 km
Oradea 452 km
Constanta 536 km
Iasi 144 km
Sibiu 370 km
Timisoara 615 km
Sighisoara 289 km
Harta Suceava