Harta Maramures

Harta Maramures strazi online reprezinta ghidul tau rutier dedicat zonei Maramures, care are functia de gasirea unei strazi, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes extrem de usor. Functia de autocompletare a unei adrese tine cont de coordonatele GPS: 47.673 latitudine, 23.745 longitudine, desfasurandu-se imediat o lista de adrese din zona care va pot interesa, imediat dupa tastarea primelor 4 caractere.

Zona Maramures are o suprafata de 6,304 kmp, o populatie de aproximativ 161,575 de locuitori, iar principalele cai de acces cu masina se pot face pe: E58/DN 1C, DN 18, DN 17C, DN 19. Principalele orase sunt: Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Valea Viseului, Ulmeni, Tautii Magheraus, Targu Lapus, Somcuta Mare, Baia Spri, Seini, Salistea de Sus, Dragomiresti, Cavnic, Viseu de Sus care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica. Astfel, in urmatorul concediu puteti citi rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Maramures, observand caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa.

Aplicatia este usor de utilizat si doreste sa fie ghidul tau de calatorie in urmatoarul concediu sau deplasare cu masina proprie. Acceseaza pagina de distante rutiere care iti sta la dispozitie pentru calcularea unei distante intre doua adrese, orase, localitati returnand ca rezultat: timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o strada necunoscuta.

Obiective turistice prezente pe Harta Maramures

  • Manastirea Barsana este un exemplu de arta si traditie. Mestesugul in lemn si zona va vor oferi cele mai reusite fotografii.
  • Pasul Prislop reprezinta cea mai inalta trecatoare din Carpatii Orientali, unind Maramuresul de Bucovina. Privelistea este superba si este completata de prezenta Manastirii Prislop.
  • Memorialul Sighet, in trecut inchisoare, este locul unde peste 100 de demnitari romani au fost torturati in perioada interbelica, simbolizand un omagiu pentru acestia.
  • Castelul Teleki este considerat unul dintre cele mai frumoase castele din Ardeal. Construit in stil baroc, castelul va avea curand si rolul de hotel.
  • Valea Vaserului se strabate cu celebra Mocanita pe o distanta de 21 de kilometri prin Muntii Maramuresului.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Maramures catre principalele orase din Romania
Distanta Baia Mare - Borsa 123 km
Borsa - Cavnic 95 km
Borsa - Sighetul Marmatiei 81 km
Viseu de sus - Borsa 22 km
Baia Mare - Cavnic 27 km
Baia Mare - Sighetul Marmatiei 63 km
Sighetul Marmatiei - Viseu de Sus 60 km
Harta Maramures