Harta Eforie Nord

Harta Eforie Nord strazi online este un ghid rutier dedicat in special orasului Eforie Nord din zona Dobrogrea, care are ca principala caracteristica gasirea extrem de usor unei locatie: strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes.

Functia de autocompletare a unei adrese tine cont de coordonatele GPS: 44.06 latitudine, 28.63 longitudine, desfasurandu-se imediat o lista de adrese din Dobrogrea care va pot interesa, imediat dupa tastarea primelor 4 caractere.

Cat despre orasul Eforie Nord va putem spune ca se afla in judetul Constanta, are o suprafata de 23.400 kmp, o populatie de aproximativ 9.473 de locuitori, iar principalele cai de acces cu masina se pot face pe: Drumul National 1, E 60, E 87.

Principalele orase ale judetului Constanta sunt:

Harta Constanta
 • Mamaia
 • Eforie
 • Costinesti
 • Mangalia
 • Mamaia

Obiective turistice prezente pe Harta Eforie Nord

 • Lacul Techirghiol este un veritabil tezaur de sanatate, recunoscut pentru namolul si apa sarata cu proprietati terapeutice. Aici, vizitatorii nu numai ca se pot bucura de peisajele pitoresti, ci si de binefacerile naturii, benefice atat pentru corp, cat si pentru spirit.
 • Europa Yacht Club este primul port privat de agrement din tara, atragand pasionatii de navigatie si scufundari. Acesta ofera o gama variata de servicii, de la inchirierea velierelor la cursuri de navigatie si scufundari, asigurand astfel o experienta veritabila pe valuri.
 • Eforie Aqua Parc este locul perfect pentru distractie in familie. Cu piscine si tobogane pentru toate varstele, acest parc acvatic garanteaza o zi plina de veselie si rasete, fiind o destinatie populara pentru familiile cu copii.
 • Lacul Belona reprezinta o oaza de liniste in sudul statiunii. Atmosfera sa linistita, peisajul incantator si parcul de distractii de pe malul lui atrag turistii in cautare de momente de relaxare, dar si de distractie.
 • Teatrul de Vara ofera varietate culturala si artistica turistilor, cu un program bogat de spectacole de teatru, concerte si evenimente culturale. Acesta reprezinta locul ideal pentru a va destinde dupa o zi de plaja, bucurandu-va de arta si cultura locala.
 • Plaja Eforie Nord este una dintre cel mai mari atractii ale statiunii, fiind o plaja cu nisip fin, apa marii curata si un sir impresionant de facilitati precum baruri si restaurante de pe plaja, terenuri de sport si locuri de joaca pentru copii. Aici, turistii pot sa se bucure de soare, sa se rasfete cu un masaj pe plaja sau sa se bucure de o bautura racoritoare intr-unul dintre barurile de pe plaja.
 • Promenada "Belona" este un alt loc care merita vizitat. Aceasta zona de promenada frumos amenajata, cu vegetatie luxurianta si banci pentru relaxare, ofera o priveliste superba asupra marii. Plimbandu-va pe promenada, veti putea respira aerul sarat al marii, in timp ce admirati marea si corabiile plutind in larg.

Aceste si multe alte obiective turistice fac din Eforie Nord o destinatie de vacanta minunata, capabila sa satisfaca gusturile celor mai pretentiosi turisti.