Harta Eforie Nord

Harta Eforie Nord strazi online este un ghid rutier dedicat in special orasului Eforie Nord din zona Dobrogrea, care are ca principala caracteristica gasirea extrem de usor unei locatie: strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes. Functia de autocompletare a unei adrese tine cont de coordonatele GPS: 44.06 latitudine, 28.63 longitudine, desfasurandu-se imediat o lista de adrese din Dobrogrea care va pot interesa, imediat dupa tastarea primelor 4 caractere.

Cat despre orasul Eforie Nord va putem spune ca se afla in judetul Constanta, are o suprafata de 23.400 kmp, o populatie de aproximativ 9.473 de locuitori, iar principalele cai de acces cu masina se pot face pe: Drumul National 1, E 60, E 87. Principalele orase ale judetului Constanta sunt: Mamaia, Eforie, Costinesti, Mangalia, Mamaia care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Aplicatia Harta Eforie Nord online este usor de utilizat si doreste sa fie ghidul tau de calatorie in urmatoarul concediu sau deplasare cu masina proprie. Acceseaza pagina de distante rutiere care iti sta la dispozitie pentru calcularea unei distante intre doua adrese, orase, localitati returnand ca rezultat: timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o strada necunoscuta.

Astfel, in urmatorul concediu puteti citi rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Eforie Nord, observand caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Obiective turistice prezente pe Harta Eforie Nord

  • Lacul Techirghiol este recunoscut pentru namolul si pentru apa sarata benefice sanatatii.
  • Europa Yacht Club este primul port privat de agrement din tara. Aici se inchiriaza veliere si se ofera lectii de navigatie si scufundari.
  • Eforie Aqua Parc ofera piscine si tobogane cu apa pentru toate varstele si garanteaza buna dispozitie.
  • Lacul Belona se afla in sudul statiunii si este un lac de agrement care atrage prin atmosfera linistita, peisaj si prin parcul de distractii de pe malul lui.
  • Teatrul de vara ofera turistilor evenimente precum spectacole de teatru si concerte la care se pot destinde dupa o zi de plaja.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Eforie Nord catre principalele orase din Romania
Distanta Eforie Nord - Bucuresti 227 km
Brasov 397 km
Constanta 13 km
Cluj 674 km
Oradea 820 km
Iasi 422 km
Sibiu 519 km
Timisoara 787 km
Suceava 534 km
Harta Eforie Nord