Harta Calarasi

Harta Calarasi strazi online este un ghid rutier dedicat in special orasului Calarasi din zona Muntenia, care are ca principala caracteristica gasirea extrem de usor unei locatie: strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes. Functia de autocompletare a unei adrese tine cont de coordonatele GPS: 44.2 latitudine, 27.33 longitudine, desfasurandu-se imediat o lista de adrese din Muntenia care va pot interesa, imediat dupa tastarea primelor 4 caractere.

Cat despre orasul Calarasi va putem spune ca se afla in judetul Calarasi, are o suprafata de 5,088 kmp, o populatie de aproximativ 65,181 de locuitori, iar principalele cai de acces cu masina se pot face pe: A3, DN3, DN3A. Principalele orase ale judetului Calarasi sunt: Oltenita, Budesti, Fundulea, Lehliu-Gara care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Aplicatia Harta Calarasi online este usor de utilizat si doreste sa fie ghidul tau de calatorie in urmatoarul concediu sau deplasare cu masina proprie. Acceseaza pagina de distante rutiere care iti sta la dispozitie pentru calcularea unei distante intre doua adrese, orase, localitati returnand ca rezultat: timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o strada necunoscuta.

Astfel, in urmatorul concediu puteti citi rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Calarasi, observand caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Obiective turistice prezente pe Harta Calarasi

  • Turnul Ceasornicului este situat in Piata Unirii, iar imaginea lui se afla si pe stema orasului. A fost construit de otomani pentru a supraveghea imprejurimile.
  • Cetatea Giurgiu – mai exista, de fapt, doar cateva urme ale cetatii construite de Mircea cel Batran, si anume cateva pietre care au, insa, valoare istorica.
  • Catedrala episcopala Adormirea Maicii Domnului ar avea ca piatra de temelie, potrivit legendei, piatra din zidurile cetatii.
  • Podul Bizetz este primul pod din Europa construit in curba. Este declarat monument istoric si este, in prezent, accesibil doar pentru pietoni.
  • Capitania Portului Giurgiu este destinatia potrivita pentru o plimbare relaxanta pe faleza, dar si pentru a lua masa in unul din restaurantele amenajate aici.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Calarasi catre principalele orase din Romania
Distanta Calarasi - Bucuresti 115 km
Brasov 280 km
Constanta 145 km
Cluj 562 km
Oradea 709 km
Iasi 387 km
Sibiu 407 km
Timisoara 676 km
Suceava 470 km
Harta Calarasi