Harta Targoviste

Harta Targoviste strazi online este un ghid rutier dedicat in special orasului Targoviste din zona Muntenia, care are ca principala caracteristica gasirea extrem de usor unei locatie: strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes. Functia de autocompletare a unei adrese tine cont de coordonatele GPS: 44.924 latitudine, 25.452 longitudine, desfasurandu-se imediat o lista de adrese din Muntenia care va pot interesa, imediat dupa tastarea primelor 4 caractere.

Cat despre orasul Targoviste va putem spune ca se afla in judetul Dambovita, are o suprafata de 4,054 kmp, o populatie de aproximativ 79,000 de locuitori, iar principalele cai de acces cu masina se pot face pe: DN 71, DN 72, DN 72A. Principalele orase ale judetului Dambovita sunt: Moreni, Pucioasa, Gaesti, Titu, Fieni, Racari care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Aplicatia Harta Targoviste online este usor de utilizat si doreste sa fie ghidul tau de calatorie in urmatoarul concediu sau deplasare cu masina proprie. Acceseaza pagina de distante rutiere care iti sta la dispozitie pentru calcularea unei distante intre doua adrese, orase, localitati returnand ca rezultat: timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o strada necunoscuta.

Astfel, in urmatorul concediu puteti citi rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Targoviste, observand caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Obiective turistice prezente pe Harta Targoviste

  • Turnul Chindiei a fost construit pe vremea lui Vlad Tepes, iar cei care ii urca cele 122 de trepte vor vedea panorama orasului.
  • Parcul Chindia este amenajat pe locul fostei gradini domnesti si gazduieste si Gradina Zoologica.
  • Biserica Stelea are o vechime de peste 400 de ani, este construita dupa modelul Bisericii Trei Ierarhi din Iasi si este deosebita prin pictura sa interioara.
  • Muzeul Politiei este singurul muzeu de acest tip din tara si prezinta evolutia institutiei Politiei de la inceputul ei si pana astazi.
  • Muzeul Tiparului expune formele de scriere existente inainte de aparitia tiparului, dar marcheaza si momentul inventiei acestuia. Principala atractie o reprezinta o tiparnita din secolul al XVIII-lea.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Targoviste catre principalele orase din Romania
Distanta Targoviste - Bucuresti 81 km
Brasov 111 km
Constanta 313 km
Cluj 387 km
Iasi 398 km
Sibiu 237 km
Sighisoara 230 km
Craiova 191 km
Harta Targoviste