Harta Bucovina

Harta Bucovina strazi online reprezinta ghidul tau rutier dedicat zonei Bucovina, care are functia de gasirea unei strazi, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes extrem de usor. Functia de autocompletare a unei adrese tine cont de coordonatele GPS: 47.556 latitudine, 25.743 longitudine, desfasurandu-se imediat o lista de adrese din zona care va pot interesa, imediat dupa tastarea primelor 4 caractere.

Zona Bucovina are o suprafata de 6,262 kmp, o populatie de aproximativ 339,669 de locuitori, iar principalele cai de acces cu masina se pot face pe: . Principalele orase sunt: Adancata, Cernauti, Gura Humorului, Radauti, Siret, Suceava, Vatra Dornei care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica. Astfel, in urmatorul concediu puteti citi rubrica: "Obiective turistice din Bucovina, observand caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa.

Aplicatia este usor de utilizat si doreste sa fie ghidul tau de calatorie in urmatoarul concediu sau deplasare cu masina proprie. Acceseaza pagina de distante rutiere care iti sta la dispozitie pentru calcularea unei distante intre doua adrese, orase, localitati returnand ca rezultat: timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o strada necunoscuta.

Obiective turistice prezente pe Harta Bucovina

  • Manastirea Putna adaposteste mormantul lui Stefan cel Mare, cel care a si ctitorit lacasul, si este declarata monument istoric.
  • Cetatea de Scaun a Moldovei atrage mai ales prin curtea interioara, unde vizitatorii pot vedea cum se traia in timpul lui Stefan cel Mare.
  • Muzeul Satului Bucovinean va transpune in trecut, cand casele erau din chirpici, la termopane nici nu se visa, iar costumul popular reprezentau hainele zilnice.
  • Mocanita Hutulca este trenuletul care plimba turistii prin cele mai frumoase peisaje din Bucovina, pe o distanta de 12 kilometri.
  • Casa Memoriala Ciprian Porumbescu reconstruieste atmosfera copilariei scriitorului. Aici se gasesc obiectele de ale familiei acestuia.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Bucovina catre principalele orase din Romania
Distanta Gura Humorului - Suceava 40 km
Gura Humorului - Adancata 48 km
Gura Humorului - Vatra Dornei 75 km
Gura Humorului - Campulung Moldovenesc 31 km
Suceava - Campulung Moldovenesc 70 km
Suceava - Adancata 10 km
Suceava - Vatra Dornei 113 km
Harta Bucovina