Harta Mamaia

Harta Mamaia strazi online este un ghid rutier dedicat in special orasului Mamaia din zona Dobrogea, care are ca principala caracteristica gasirea extrem de usor unei locatie: strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes. Functia de autocompletare a unei adrese tine cont de coordonatele GPS: 44.247 latitudine, 28.610 longitudine, desfasurandu-se imediat o lista de adrese din Dobrogea care va pot interesa, imediat dupa tastarea primelor 4 caractere.

Cat despre orasul Mamaia va putem spune ca se afla in judetul Constanta, are o suprafata de 124,9 kmp, o populatie de aproximativ 1.471 de locuitori, iar principalele cai de acces cu masina se pot face pe: Autostrada Soarelui, E87. Principalele orase ale judetului Constanta sunt: Medgidia, Mangalia, Navodari, Cernavoda, Techirghiol, Eforie care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Aplicatia Harta Mamaia online este usor de utilizat si doreste sa fie ghidul tau de calatorie in urmatoarul concediu sau deplasare cu masina proprie. Acceseaza pagina de distante rutiere care iti sta la dispozitie pentru calcularea unei distante intre doua adrese, orase, localitati returnand ca rezultat: timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o strada necunoscuta.

Astfel, in urmatorul concediu puteti citi rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Mamaia, observand caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Calculeaza distanta rutiera

Obiective turistice prezente pe Harta Mamaia

  • Satul de Vacanta Luna Park are carusele pentru oricine dornic de distractie, indiferent de varsta. Aici gasiti mancaruri traditionale diverse si suveniruri.
  • Aqua Magic este primul parc acvatic din Romania. Ideal ca sa va racoriti si sa va distrati in zilele caniculare.
  • Insula Ovidiu este accesibila cu salupa sau cu vaporasul. Aici puteti degusta cele mai gustoase mancaruri din peste si va puteti relaxa inconjurat de verdeata.
  • Lake View se afla in apropiere de intrarea sudica a statiunii. Aici puteti juca bowling, ping-pong, biliard, dar si sa luati masa sau sa va relaxati la spa.
  • Telegondola va plimba timp de 8 minute pe deasupra statiunii Mamaia, la aproximativ 50 de metri inaltime.
Distanta rutiera Mamaia catre principalele orase din Romania
Distanta Mamaia - Bucuresti 225 km
Brasov 400 km
Constanta 5 km
Cluj 670 km
Iasi 415 km
Sibiu 500 km
Sighisoara 515 km
Mangalia 50 km
Eforie Nord 20 km
Harta Mamaia