Harta Mamaia

Harta Mamaia strazi online este un ghid rutier dedicat in special orasului Mamaia din zona Dobrogea, care are ca principala caracteristica gasirea extrem de usor unei locatie: strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes.

Functia de autocompletare a unei adrese tine cont de coordonatele GPS: 44.247 latitudine, 28.610 longitudine, desfasurandu-se imediat o lista de adrese din Dobrogea care va pot interesa, imediat dupa tastarea primelor 4 caractere.

Cat despre orasul Mamaia va putem spune ca se afla in judetul Constanta, are o suprafata de 124,9 kmp, o populatie de aproximativ 1.471 de locuitori, iar principalele cai de acces cu masina se pot face pe: Autostrada Soarelui, E87.

Principalele orase ale judetului Constanta sunt: Medgidia, Mangalia, Navodari, Cernavoda, Techirghiol, Eforie care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Harta Mamaia

Obiective turistice prezente pe Harta Mamaia

  • Satul de Vacanta Luna Park are carusele pentru oricine dornic de distractie, indiferent de varsta. Aici gasiti mancaruri traditionale diverse si suveniruri.
  • Aqua Magic este primul parc acvatic din Romania. Ideal ca sa va racoriti si sa va distrati in zilele caniculare.
  • Insula Ovidiu este accesibila cu salupa sau cu vaporasul. Aici puteti degusta cele mai gustoase mancaruri din peste si va puteti relaxa inconjurat de verdeata.
  • Lake View se afla in apropiere de intrarea sudica a statiunii. Aici puteti juca bowling, ping-pong, biliard, dar si sa luati masa sau sa va relaxati la spa.
  • Telegondola va plimba timp de 8 minute pe deasupra statiunii Mamaia, la aproximativ 50 de metri inaltime.
  • Promenada Mamaia o plimbare pe lungimea plajei, promenada este locul perfect pentru o seara relaxanta sau pentru a savura un cocktail intr-unul dintre multele baruri si cafenele.
  • Plaja H2O una dintre cele mai populare plaje din Mamaia, Plaja H2O ofera o atmosfera vibranta, cu muzica live si petreceri care continua pana in zori.
  • Delfinariul Constanta situat in apropiere de Mamaia, ofera spectacole captivante cu delfini si alte creaturi marine, fiind o atractie ideala pentru familii.
  • Cazinoul Mamaia un monument istoric si arhitectural emblematic, Cazinoul ofera vizitatorilor o vedere impresionanta spre mare si este gazda unor evenimente si expozitii culturale.