Harta Bistrita

Harta Bistrita strazi online este un ghid rutier dedicat in special orasului Bistrita din zona Transilvania, care are ca principala caracteristica gasirea extrem de usor unei locatie: strada, obiectiv turistic, restaurant sau punct de interes. Functia de autocompletare a unei adrese tine cont de coordonatele GPS: 47.13 latitudine, 24.48 longitudine, desfasurandu-se imediat o lista de adrese din Transilvania care va pot interesa, imediat dupa tastarea primelor 4 caractere.

Cat despre orasul Bistrita va putem spune ca se afla in judetul Bistrita Nasaud, are o suprafata de 5,355 kmp, o populatie de aproximativ 70,493 de locuitori, iar principalele cai de acces cu masina se pot face pe: DN 17, DN 17D, DN 17C. Principalele orase ale judetului Bistrita Nasaud sunt: Beclean, Sangeorz-Bai, Nasaud care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica.

Aplicatia Harta Bistrita online este usor de utilizat si doreste sa fie ghidul tau de calatorie in urmatoarul concediu sau deplasare cu masina proprie. Acceseaza pagina de distante rutiere care iti sta la dispozitie pentru calcularea unei distante intre doua adrese, orase, localitati returnand ca rezultat: timpul de parcurs, consumul de carburant si pretul calatoriei. Aplicatia harta rutiera strazi este complet gratuita si este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii, fie ca sunteti localnic si cauti o strada necunoscuta.

Astfel, in urmatorul concediu puteti citi rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Bistrita, observand caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Obiective turistice prezente pe Harta Bistrita

  • Biserica Evanghelica este singurul lacas de cult european cu lift in turn, oferind o priveliste panoramica asupra orasului.
  • Casa Argintarului este un monument arhitectural din perioada Renasterii, in care a locuit un mester bijutier si care a decorat portile in stil renascentist.
  • Turnul Dogarilor se afla in centrul orasului si apartine vechii cetati a Bistritei, avand valoare culturala si istorica.
  • Casele Sugalete au fost construite la dorinta regelui Ludovic I in scop comercial, fiind deosebite prin arcadele sprijinite pe 21 stalpi.
  • Muzeul memorial "Liviu Rebreanu" se afla in apropiere de orasul Nasaud si este locul in care se spune ca autorul si-a gasit inspiratia pentru romanul "Ion".

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Bistrita catre principalele orase din Romania
Distanta Bistrita - Bucuresti 447 km
Brasov 261 km
Cluj 108 km
Oradea 258 km
Iasi 310 km
Sibiu 207 km
Timisoara 421 km
Suceava 196 km
Satu Mare 190 km
Harta Bistrita