Harta Bacau

Harta Bacau strazi este o harta online care contine toate strazile, artelele principale din orasul Bacau, zona Moldova, avand coordonatele GPS: 46.56 latitudine, 26.92 longitudine. Motorul de cautare este extrem de rapid si vine cu autocompletare, in plus se pot cauta principalele obiective turistice, restaurantele si multe altele. Aplicatia Harta Bacau online se doreste a fi ghidul tau de calatorie oriunde in Moldova, Romania, ba chiar mai mult pagina de distante rutiere poate calcula distanta intre oricare doua localitati, orase, strazi.

Astfel, in urmatorul concediu puteti vizualiza principalele obiective turistice din oras pe harta rutiera sau le puteti citi in rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Bacau", caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Aplicatia harta rutiera strazi este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii pentru prima data in oras, fie ca sunteti localnic si cauti o adresa necunoscuta. Update-urile hartii se fac frecvent deaceea pentru turisti este recomandat sa foloseasca aplicatia prietenoasa cu orice telefon decat sa cumpere o harta fizica.

Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Bacau, are o suprafata de 6,103 kmp si o populatie de aproximativ 172,952 de locuitori. Orasele principale din judetul Bacau sunt: Onesti, Moinesti, Comanesti, Buhusi, Darmanesti, Targu Ocna si Slanic-Moldova care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica, primirea calda si ospitaliera a gazdelor, specialitatile locale si nu in ultimul rand povestile despre contele Dracula.

Obiective turistice prezente pe Harta Bacau

  • Muzeul de Arta adaposteste picturi si sculpturi ale unor artisti din secolul trecut, precum Nicolae Grigorescu, dar si ale unora contemporani, precum Horia Bernea.
  • Parcul dendrologic Hemeius este al doilea parc ca marime din tara noastra. Aici exista arbori din specia sequoia, care da numele celor mai inalti copaci din lume.
  • Palatul Stirbei din Darmanesti este declarat monument istoric si apartine patrimoniului tarii.
  • Rezervatia Nemira gazduieste specii de plante protejate de lege, precum floarea de colt, dar si animale precum lupul sau cerbul. Ideal pentru trasee montane.
  • Vivariul este singurul muzeu din Romania care creste si reproduce exponatele. Specii diverse de pasari, pesti si reptile se afla aici.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Bacau catre principalele orase din Romania
Distanta Bacau - Bucuresti 290 km
Arad 618 km
Brasov 180 km
Cluj 351 km
Constanta 385 km
Iasi 128 km
Sibiu 323 km
Sighisoara 238 km
Timisoara 592 km
Suceava 150 km
Harta Bacau