Harta Bacau

Harta Bacau strazi este o harta online care contine toate strazile, artelele principale din orasul Bacau, zona Moldova, avand coordonatele GPS: 46.56 latitudine, 26.92 longitudine. Motorul de cautare este extrem de rapid si vine cu autocompletare, in plus se pot cauta principalele obiective turistice, restaurantele si multe altele. Aplicatia Harta Bacau online se doreste a fi ghidul tau de calatorie oriunde in Moldova, Romania, ba chiar mai mult pagina de distante rutiere poate calcula distanta intre oricare doua localitati, orase, strazi.

Astfel, in urmatorul concediu puteti vizualiza principalele obiective turistice din oras pe harta rutiera sau le puteti citi in rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Bacau", caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Aplicatia harta rutiera strazi este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii pentru prima data in oras, fie ca sunteti localnic si cauti o adresa necunoscuta. Update-urile hartii se fac frecvent deaceea pentru turisti este recomandat sa foloseasca aplicatia prietenoasa cu orice telefon decat sa cumpere o harta fizica.

Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Bacau, are o suprafata de 6,103 kmpĀ  si o populatie de aproximativ 172,952 de locuitori. Orasele principale din judetul Bacau sunt: Onesti, Moinesti, Comanesti, Buhusi, Darmanesti, Targu Ocna si Slanic-Moldova care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica, primirea calda si ospitaliera a gazdelor, specialitatile locale si nu in ultimul rand povestile despre contele Dracula.

Calculeaza distanta rutiera

Obiective turistice prezente pe Harta Bacau

Distanta rutiera Bacau catre principalele orase din Romania
Distanta Bacau - Bucuresti 290 km
Arad 600 km
Brasov 180 km
Cluj 360 km
Constanta 390 km
Iasi 130 km
Sibiu 320 km
Sighisoara 270 km
Timisoara 600 km
Suceava 150 km
Harta Bacau