Harta Arad

Harta Arad strazi este o harta online care contine toate strazile, artelele principale din orasul Arad, zona Crisana, avand coordonatele GPS: 46.18 latitudine, 21.32 longitudine. Motorul de cautare este extrem de rapid si vine cu autocompletare, in plus se pot cauta principalele obiective turistice, restaurantele si multe altele. Aplicatia Harta Arad online se doreste a fi ghidul tau de calatorie oriunde in Crisana, Romania, ba chiar mai mult pagina de distante rutiere poate calcula distanta intre oricare doua localitati, orase, strazi.

Astfel, in urmatorul concediu puteti vizualiza principalele obiective turistice din oras pe harta rutiera sau le puteti citi in rubrica: "Obiective turistice prezente pe Harta Arad", caile de acces, distanta rutiera pana la destinatie, consumul de carburant, timpul optim al calatoriei cat si ce se poate vizita in jurul orasului sau in drum spre destinatia aleasa. Aplicatia este foarte usor de folosit chiar si pentru persoanele dinafara tarii, site-ul fiind tradus in engleza, franceza si spaniola. Va rugam sa respectati regulile de trafic locale, limitele de viteza in functie de carosabil si conditiile meteo.

Aplicatia harta rutiera strazi este adresata tuturor, fie iubitori de calatorii pentru prima data in oras, fie ca sunteti localnic si cauti o adresa necunoscuta. Update-urile hartii se fac frecvent deaceea pentru turisti este recomandat sa foloseasca aplicatia prietenoasa cu orice telefon decat sa cumpere o harta fizica.

Din puct de vedere demografic orasul se afla in judetul Arad, are o suprafata de 7,754 kmp si o populatie de aproximativ 162,984 de locuitori. Orasele principale din judetul Arad sunt: Pecica, Santana, Lipova, Ineu, Chisineu Cris, Nadlac, Curtici, Pancota si Sebis care deasemnea va pot oferi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Romania turistica, primirea calda si ospitaliera a gazdelor, specialitatile locale si nu in ultimul rand povestile despre contele Dracula.

Obiective turistice prezente pe Harta Arad

  • Biserica Anton de Padova adaposteste o copie a sculpturii Pieta a celebrului Michelangelo si impresioneaza prin rafinament.
  • Complexul Muzeal Arad cuprinde o sectiune dedicata Revolutiei Romane, una care prezinta istoria orasului si o colectie de stiinte ale naturii.
  • Biserica Rosie este o biserica evanghelica si atrage prin aspectul sau exterior, realizat din caramida rosie, si prin grandoare.
  • Parcul Natural Lunca Muresului isi intampina vizitatorii cu numeroase specii de pasari si plante si prin peisaje superbe. Ideal pentru o plimbare cu barca sau pe jos.
  • Muzeul Cofetariei Ioan Gui este singurul muzeu "dulce" din tara. Veti afla de aici cele mai mare secrete ale cofetariei romanesti.

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera Arad catre principalele orase din Romania
Distanta Arad - Bucuresti 579 km
Brasov 446 km
Cluj 270 km
Oradea 115 km
Constanta 814 km
Iasi 660 km
Sibiu 302 km
Timisoara 58 km
Suceava 564 km
Harta Arad