Contact

Suntem angajati in misiunea de a furniza cele mai relevante informatii si resurse despre harta rutiera a Romaniei, atractiile turistice si multe altele.

Echipa noastra este aici pentru a raspunde intrebarilor dvs. si a colabora cu toti cei care sunt interesati de imbunatatirea experientei de utilizare si planificare a calatoriilor cu masina.

Opiniile si necesitatile dumneavoastra, fie ca sunteti un calator frecvent sau un oaspete temporar, sunt extrem de valoroase pentru noi.

Cum sa intri in legatura cu noi?

Daca aveti intrebari, sugestii sau idei, va rugam sa ne contactati prin urmatoarele canale:

  • Formular de contact: veti gasi un formular usor de completat, pe care il puteti utiliza pentru a ne transmite mesajele dumneavoastra.
  • Social Media: suntem prezenti pe majoritatea retelelor sociale. Urmariti-ne pentru a fi la curent cu ultimele stiri si pentru a ne contacta direct prin mesaje private.

Echipa noastra este mereu in cautare de noi abordari pentru a optimiza navigarea pe site si informatiile pe care le impartasim. Pe Harta-Romaniei.org, veti avea acces la:

  • Harti detaliate ale Romaniei
  • Articole si bloguri utile despre cum sa calatoriti eficient, precum si idei pentru dezvoltare personala si profesionala
  • Sfaturi utile si ghiduri pentru a beneficia la maximum de calatoriile dumneavoastra cu masina

Pentru detalii suplimentare despre misiunea si viziunea Harta-Romaniei.org, va invitam sa vizitati sectiunea Despre noi de pe site.

Descoperiti mai multe despre cum a luat nastere ideea acestui proiect, cine sunt persoanele din spatele eforturilor noastre si ce ne determina sa ne perfectionam in mod constant serviciile.

Cu nerabdare asteptam sa auzim de la dumneavoastra si sa va oferim suportul de care aveti nevoie pentru a va face vacantele, concediile cat mai agreabile.

  • Harta Europei: Acest portal se adreseaza celor interesati de cartografie avansata a Europei. Prin furnizanta de harti detaliate, site-ul faciliteaza descoperirea continentului European, oferind informatii vitale pentru organizarea de calatorii de neuitat si identificarea de destinatii inedite.
  • Distante Rutiere: Un instrument online indispensabil pentru planificare deplasarilor pe drumuri, acest serviciu vine in ajutorul soferilor cu un calculator de distante exact, preziceri ale duratei de calatorie si recomandari de traseu. Reprezinta solutia ideala pentru planificarea eficienta a calatoriilor, asigurand o calatorie lipsita de griji.