Valencia, Spania

Valencia are multe lucruri care atrag vizitatori in Spania. Orasul are un centru vechi plin de viata, cu un amestec de cladiri medievale magnifice, prezente de asemenea pe harta Spaniei, cum ar fi Lonja de la Seda , care este un centru al Patrimoniului Mondial UNESCO. Vizitatorii au o multime de lucruri de facut in Valencia Spania, iar acest articol va evidentia unele dintre cele mai bune activitati pentru a va rasfata.

Valencia este pozitionata strategic pe Marea Mediterana, asa ca va puteti bucura de bucatarii delicioase trase direct de la mare si va puteti intinde pe plajele largi de nisip. Aici veti gasi paella, cel mai faimos fel de mancare spaniola. Valencia gazduieste, de asemenea, orasul ultramodern al Artelor si stiintelor, ceea ce il face una dintre destinatiile de top ale Spaniei.

Districtul EUR din Roma

Cartierul de afaceri din Roma, Esposizione Universale Roma (EUR), a fost construit la sfarsitul anilor 1930 de Mussolini pentru un Targ Mondial care nu a avut loc niciodata, a raportat Hannah Walhout pentru Travel & Leisure.

Acum, cladirile si monumentele bizare fasciste-neoclasice ale cartierului il fac o vizita obligatorie pentru pasionatii de arhitectura si pentru cei care doresc sa vada o alta parte a orasului. Pentru a ajunge usor si rapid in aceasta zona va recomandam harta Italiei.

Austria

Nu cu mult timp in urma, Austria a fost privita ca pe o bezea a lumii germane: frumoasa de privit, dar oarecum uscata cand cineva a muscat de fapt, a scris John Wray pentru Travel & Leisure. Dar tara s-a reinventat, turnand resurse in institutii de arta de ultima generatie, ridicand in acelasi timp cu dragoste bijuteriile culturale care au facut-o atat de iubita in zilele trecute.

Viena a investit 240 de milioane de dolari intr-un proiect de reamenajare din jurul garii centrale, care include hoteluri noi precum Andaz Vienna Am Belvedere si Belvedere 21, a raportat Wray.

2020 este, de asemenea, un an special in Austria, deoarece marcheaza 150 de ani de la legendarul salon de concert Musikverein si 250 de ani de la nasterea lui Beethoven, potrivit Wray.

Paros, Grecia

Paros este un loc de poveste. Insula greaca accidentata, situata in mijlocul Cicladelor, poate fi descrisa doar ca fiind varul mai racoros al unor insule mai populate, precum Mykonos si Santorini. Pentru a iti organiza urmatorul concediu in aceasta zona informeaza-te asupra cazarilor si a conditiilor rutiere cu harta Grecia.

Hoteluri noi, precum Parilio, apar pe insula, dar multimea nu a inceput inca sa roiasca, relateaza Leasca.

Raul Douro, Portugalia

Portugalia ramane o evadare populara - iar in 2020, este vorba de a o experimenta din apa, a scris Hannah Walhout pentru Travel & Leisure.

Pe uscat, crame precum Quinta do Portal si Quinta do Seixo servesc rosii deschise, vinho verde si portul omniprezent, a scris Walhout. Ramaneti la Porto la adaugarile recente, cum ar fi uimitorul Art Deco Le Monumental Palace sau Torel 1884, plin de arta, ale carui 12 camere si 11 apartamente independente au arta inspirata din tesaturi, materiale si condimente din tari indepartate.

Klitmøller, Danemarca

Navigarea in Danemarca? Este legitim! Pauze consistente si valuri mari - conditii ideale atat pentru incepatori, cat si pentru surferii profesionisti - au castigat orasului Klitmøller, la marginea Marii Nordului, porecla Hawaii rece , a scris Mary Holland pentru Travel & Timp liber.

Micul oras danez este la o scurta calatorie cu masina de Parcul National Thy, care se intinde pe aproape 100 de mile patrate de linii de coasta accidentate, dune, lacuri si paduri de pini.

Lille, Franta

Incoronat Capitala Mondiala a Designului 2020 pentru progresele sale in dezvoltarea urbana, orasul industrial din trecut Lille este pe cale sa se bucure de spatii publice optimizate datorita unei serii de initiative de proiectare durabila, a scris Sarah Souli pentru Travel & Leisure . De asemenea, devine rapid o oaza cosmopolita cu noi galerii, muzee, restaurante si buticuri.

Punctele de atractie ale orasului din nordul Frantei includ La Piscine, o piscina interioara Art Deco transformata in muzeu de arta si restaurante care renunta la falca precum Coca-Cola, o braserie si un hotel care serveste clasici francezi sub muluri ornamentate si candelabre de cristal, potrivit lui Souli.

Manchester, Regatul Unit

Odata renumit pentru industria sa impunatoare si, mai recent, pentru scena muzicala vibranta, Manchester este acum unul dintre orasele cu cea mai rapida crestere din Europa, sustinut de un aflux de companii digitale si media, a scris Jemima Sissons pentru Travel & Leisure.

Aceasta include un boom in hoteluri de lux si orientate spre design , cum ar fi Hotelul Brooklyn, care se afla intr-o piatra maro victoriana si Native Manchester, un hotel cu 166 de apartamente, potrivit Sissons.

Rijeka, Croatia

Orasul portuar croat Rijeka a reusit sa evite pana acum supraaglomerarea care afecteaza orasul Dubrovnik dupa rolul sau de locatie de filmare Jocurile Tronurilor.

Cu vederi uimitoare asupra coastei Adriaticii, plaje superbe si o inima baroca colorata - ca sa nu mai vorbim de una dintre cele mai mari sarbatori de carnaval din lume - este de mirare ca Rijeka nu este mai bine cunoscuta, a scris Jonathan Thompson pentru Travel & Leisure. Dar, in ciuda bifarii aproape a tuturor casetelor de vacanta imaginabile (aruncare in muzee de clasa mondiala, o multime de restaurante de top si drumetii cinematografice in muntii din jur), ramane o comoara sub radar a Adriaticii.